2777
2789
اوه اوه.....یه کم اوضاع قاطی پاتی شد....الان شدین سه نفر.....غلط کرده تو هم حقی داری.....خوب بعد از ...

پول واریز کارت خودش میکنه که پولی توی کارت من نباشه

برادرم از حقوق بابام سهمی نداره

البته آدمی نیست که بخاطر پول این حرف هارو بزنم دیشب یه عالمه وسایل پرت کرد فکر کنم کنسرو یا یه چیز دیگه بود خورد تو چشمم و الان اطراف چشم ورم کرده

نمیخوام دیگه این زور بهم بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول واریز کارت خودش میکنه که پولی توی کارت من نباشه برادرم از حقوق بابام سهمی نداره البته آدمی نیست ...

خوب مامانت باید نذاره.....حالم به هم میخوره از هر چی برادر گوه بی غیرته.....بگو بی صفت چرا باید حق منو بالا بکشی

خوب مامانت باید نذاره.....حالم به هم میخوره از هر چی برادر گوه بی غیرته.....بگو بی صفت چرا باید حق م ...

خب وقتی به مامانم هم کتک میزنه و فحش میده تنها راهش شکایت کردن هست فقط هم زورش به من و مامانم میرسه

نصف نصف بین تو مامانت بیمه خودش جدا جدا میریزه براتون ولی اگه شما بگید همش بره حساب مامانت همه شو می ...

سلاااااااااام ،ازنظر قانون نصف نصف نمیشه ،سهم مادر ۵۰ درصد سهم دختر مجرد و شاغل نباشه ۲۵/ درصد

پس اون ۲۵/ درصد باقی مونده چی میشه این وسط؟؟. هرجور فکر میکنم به نتیجه ای نمیرسم.

خب وقتی به مامانم هم کتک میزنه و فحش میده تنها راهش شکایت کردن هست فقط هم زورش به من و مامانم میرسه

خوب این که انقد وحشیه شکایت کنید نمیاد اذیتتون کنه؟ تو خونه هست پیشتون؟ واقعا چقدر بعضیا پر رو و حروم خورن

خوب این که انقد وحشیه شکایت کنید نمیاد اذیتتون کنه؟ تو خونه هست پیشتون؟ واقعا چقدر بعضیا پر رو و حرو ...

قبلا که بابام زنده بود میخواستیم شکایت کنیم دایی هام نذاشتن گفتن آبروتون میره

پارسال دو ماه قبل از فوت بابام دماغش رو شکوند و کل صورتش و چشماش خونی شد شکایت کرد باز بقیه منصرفش کردن

دیشب هم پسر خاله م گفت فعلا شکایت نکن اونوقت سابقه دار میشه و جایی استخدام نمیشه سیکل هست برادر نجسم

قبلا که بابام زنده بود میخواستیم شکایت کنیم دایی هام نذاشتن گفتن آبروتون میره پارسال دو ماه قبل از ف ...

نجس رو خوب اومدی..خخخخخ

یه بزرگتری کسی نیست بزنه تو دهنش؟ مگه چند سالشه؟

نه بابا سابقه دار نمیشه

نجس رو خوب اومدی..خخخخخیه بزرگتری کسی نیست بزنه تو دهنش؟ مگه چند سالشه؟ نه بابا سابقه دار نمیشه

۲۵ سالشه

قبلنا خیلی نصیحتش کردن فایده نداشت بعد از فوت بابام بهتر شد ولی دیشب دعوای خیلی بدی باهام کرد

و یه عالمه چیز پرت کرد یک قسمت از دستم و پام ورم کرده چشم سمت راستم افتضاح بنفش و کبود شده دیشب یکم آبی بود الان خیلی افتضاح شده

[QUOTE=404040958]۲۵ سالشه قبلنا خیلی نصیحتش کردن فایده نداشت بعد از فوت بابام بهتر شد ولی دیشب دعوای خیلی بدی باهام ...[/QUOTE

آخه لندهور چرا نمیره کار کنه مفتخور نشسته خونه مال مرده رو میخوره به حق خودشم راضی نمیشه؟