2777
2789
عنوان

شده از یه گناه بگذرید و خدا واستون جبران کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 29 پست

راستشو بخوای خدا خیلی نعمتا بهمون داده اگه انتظار جبران ازمون داشت که تا ابد هم نمیتونستیم جبران کنیم براش. اما حالا برعکس که میگی. برای خدا کاری رو انجام بدی . خدا سریع الرضاست یعنی زود خوشحال میشه و افتخار میکنه براش از چیزی گذشتی و با اینکه جبران کلمه مناسبی اینجا نیست ولی بله جبران میکنه

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاک بر سرم بسکه سست عنصرم🤕🤦♀️

حديث قدسي: اگر آنهائي که به من پشت کرده اند مي دانستند که من چه اندازه انتظار ديدن آنها را مي کِشم و چه مقدار مشتاق توبه و بازگشت آنها هستم هر آينه از شدت شور و شوق نسبت به من جان مي دادند و تمام بند بند اعضايشان به خاطر عشق به من از هم جدا مي شد.

حضرت باقر(ع): هرگاه مردي در شب تاريک شتر و توشه و اهل و عيالش را در بياباني گم کند و سپس در حين تلاش براي يافتن ايشان يک مرتبه ايشان را بيابد ،چقدر خوشحال مي شود پس خداوند متعال بيشتر از اين شخص نسبت به بنده اش که توبه مي کند و به سوي او باز مي گردد ،خوشحال مي شود.

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

مثلا شرایط یه گناهی فراهم باشه اما شما اون گناه رو انجام ندید و خداهم جبران کرده باشه و خیری در زندگ ...

رجبعلی خیاط

تو جوونیاش یه جایی بود با یه دختر فوق خوشگل ولی عین حضرت یوسف چشاشو میبنده و فرار میکنه و اون گناهو انجام نمیده

بعد اون اتفاق چشم برزخیش باز میشه

اینو شنیدم

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

خاک بر سرم بسکه سست عنصرم🤕🤦♀️

فقط میگم خدا خودش کمکمون کنه وگرنه واقعا آدم دور از جونت بدبخت میشه

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

راستشو بخوای خدا خیلی نعمتا بهمون داده اگه انتظار جبران ازمون داشت که تا ابد هم نمیتونستیم جبران کنی ...

بله درسته من همین که اون گناه تکرار نکنم خودش یه نعمت بزرگیه برام اما هزار بار متاسفانه توبه کردم و شکستم 😔

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

حديث قدسي: اگر آنهائي که به من پشت کرده اند مي دانستند که من چه اندازه انتظار ديدن آنها را مي کِشم و ...

توبه کردم و دیگه انجام ندادم ولی هنوز شرمنده ام به درگاه خدا،،،،

ولی میدونی من تو همون حاله سبک و سنگین کردن انجام دادن و ندادن گناه هم به لطف و رحمت خدا ایمان دارم

و مدام با خودم میگم خدا میبخشه💚

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘

فقط میگم خدا خودش کمکمون کنه وگرنه واقعا آدم دور از جونت بدبخت میشه

واقعا یه دعایی هست میگه خدایا مرا آنی به حال خودم وانگذار

مصداقش بنده هستم 😂یه لحظه ولم کنه خودم و بدبخت میکنم و تمام

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘

بله درسته من همین که اون گناه تکرار نکنم خودش یه نعمت بزرگیه برام اما هزار بار متاسفانه توبه کردم و ...

پست بعدش دوتا حدیث فرستادم یکیش از خود خداست(حدیث قدسی) که از توبه کردن وقتی واقعا پشیمونی و قصد تکرار نداری ولی توبت شکسته میشه ناامید نشی و بازم تلاش کنی🌺تو یه حدیث دیگه هم هست که يَقُولُ اللّه ُ عَزَّوَجَلَّ: اَلشّابُّ الْمُؤمِنُ بِقَدَرى، اَلرّاضى بِكتابى، اَلقانِعُ بِرِزْقى، اَلتّارِكُ شَهْوَتَهُ مِنْ اَجْلى، هُوَ عِنْدى كَبَعْضِ مَلائِكتى. حديث
خداوند متعال مى فرمايد: جـوانى كه بـه تقـدير من ايمـان داشته باشـد، به كتـاب مـن راضى و بـه رزق مـن قانع باشـد و به خاطر من از شهـوت و دلخواه خود بگذرد، او نزد من همچون بعضى از فرشتگان من است

توبه کردم و دیگه انجام ندادم ولی هنوز شرمنده ام به درگاه خدا،،،،ولی میدونی من تو همون حاله سبک و سنگ ...

خدا هم واقعا بخشندست وقتی براش تلاش کنی میبخشه💚🌺زمزمه ناامیدی کار شیطونه

واقعا یه دعایی هست میگه خدایا مرا آنی به حال خودم وانگذار مصداقش بنده هستم 😂یه لحظه ولم کنه خودم و ...

دقیقا 🤦

یعنی من اگر میتونستم مبارزه با نفس کنم الان اوضام این نبود 😐

خدا هم واقعا بخشندست وقتی براش تلاش کنی میبخشه💚🌺زمزمه ناامیدی کار شیطونه

نه نه اصلا نا امید نیستم خدا خیلی بزرگ تر از تصورماست

پست بعدش دوتا حدیث فرستادم یکیش از خود خداست(حدیث قدسی) که از توبه کردن وقتی واقعا پشیمونی و قصد تکر ...

و یه چیز دیگه که تو زندگیم بهش رسیدم واقعا اینه که گناه نکردن خیلی آسون تر از توبه کردن گناه تمااام خیر و برکت از آدم میگیره

لطفاً دعا کن دوباره برگردم

و یه چیز دیگه که تو زندگیم بهش رسیدم واقعا اینه که گناه نکردن خیلی آسون تر از توبه کردن گناه تمااام ...

من کسی نیستم عزیزم ولی چشم🌺💚نزار شیطون از راهت جدا کنه💚💚