aroosak_m_313 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 716 عنوان شده از یه گناه بگذرید و خدا واستون جبران کنه 212 بازدید | 29 پست ؟؟ دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨ امروز | 03:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nela7713 عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 3888 بله ولی جبران ندیدم ... توقعم نداشتم چون گناه مرتکب شدن کار خوبی نیست درخواست ندید ... درخواست ندید ... درخواست ندید ...ممنونم که رعایت می کنید و در خواست نمیدید 😮💨
مری__پاپینز عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 1591 مطمئنم جبران میکنه هر چند وظیفه رو انجام میدیمولی خودش تو قرآن گفته هر کی تقوا پیشه کنه از جایی که فکرش رو نکنه راه براش باز میکنمیه همچین چیزی ایه اش رو پیدا میکنم میزارم
مری__پاپینز عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 1591 «من يتق الله يجعل له مخرجا وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِب»(سوره طلاق، آیه ۲ و ۳)«هرکس تقوای الهی پیشه کند، خداوند برای او راه چارهای برای خروج از تنگناها قرار میدهد و از جایی که گمانش را نمیبرد، به او روزی میرساند.»
aroosak_m_313 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 716 چی نفهمیدم مثلا شرایط یه گناهی فراهم باشه اما شما اون گناه رو انجام ندید و خداهم جبران کرده باشه و خیری در زندگی ببینید دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨
noooidea عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 194 مثلا شرایط یه گناهی فراهم باشه اما شما اون گناه رو انجام ندید و خداهم جبران کرده باشه و خیری در زندگ ... نه چرا باید خدا جبران کنه چون تو گناهی که نبایدو ولی میشد کنی نکردی کلمه جبران اصلا اشتباهه
_____آدریانو عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 247 یه جاهایی اره یه جاهایی هم به شدت گند زدم🤦♀️ درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘
aroosak_m_313 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 716 «من يتق الله يجعل له مخرجا وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِب»(سوره طلاق، آیه ۲ و ۳)«هرکس تقوای ... واقعا خیلی آیه قشنگیه😍 دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨
aroosak_m_313 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 716 یه جاهایی اره یه جاهایی هم به شدت گند زدم🤦♀️ وای مثل من🥴 دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨
_____آدریانو عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 247 وای مثل من🥴 خاک بر سرم بسکه سست عنصرم🤕🤦♀️ درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘