2777
2789
عنوان

خرید

80 بازدید | 10 پست

میخوام یخچال و فریزر بخرم هر چی نگاه میکنم نظری خوبی در موردشون ننوشتن اگه کسی از پارسال یخچال و فریزر خریده راضی هستش مخصوصا از صدای موتورش و بوی یخچال و نگهداری مواد غذایی و غیره . لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم از بس تحقیق کردم دیگه اعصابم خرد شده ☹

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم در مورد اون پست جراحی......آاالان مشکلی ندارید ؟؟؟ رحم خارج کردن چه عوارضی دارد ؟ تو ازدو ...

سلام عزیزم من ۳۶ سالگی رحمم رو درآوردم الان که ۴۰ سالمه خدا رو شکر تا الان هیچ مشکلی نداشتم البته تخمدان رو نگه داشتم

.

سلام عزیزم در مورد اون پست جراحی......آاالان مشکلی ندارید ؟؟؟ رحم خارج کردن چه عوارضی دارد ؟ تو ازدو ...

اسفند۱۴۰۴ دوباره ازدواج کردم و خدا رو شکر مشکلی هم ندارم 😊 اگه خونریزی خیلی اذیتت میکنه و بچه نمیخوای و به هیچ درمانی جواب نمیده یه دکتر خوب پیدا کن رحمت رو دربیار راحت زندگی کن.من سالها اسیر بودم زندگیم جهنم شده بود از وقتی پریود نمیشم راحت شدم . دکترمم از گوگل پیدا کردم اون موقع کرج بودم دو سه بار رفتم پیشش کورتاژ تشخیصی هم انجام داد دارو درمانی هم انجام دادم فایده نداشت بعدش تو بیمارستان تخت جمشید عمل کردم

.