2777
2789
بلاکش کرد ولی میدونی که ما زنا بالاخره حساسیم...همسرمخودش بلاک گرد و راحت خوابید ولی من اعصابمخورده. ...

چ خوب که شوهرت بهت گفته و مخفی نکرده..اره ما زنا حساسیم ولی خوشحال باش که شوهرت مخفی کار نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچم انگار ترسیده نمیخوابه تا خوابش میبره جیغ میزنه گریه میکنه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

دل و کمرم مثل چی درد میکنه انقدر در طول روز درد میکشم که شب از درد ساعت ۹ و ۱۰ شب خابم میبره بعد دوباره نصفه شب بیدارم میکنه =/ ایندفعه به جای پریود انگار دارم میزام خدا بخاد

نمیدونم چجوریه ازدردبعدش میترسم مهمان ازقوم شوهرمیخوادشب بمونه نمیدونم حالم چجوری میشه میترسم

قبلش مسکن بخور دردش در حد درد پریودیه.بعدشم بهت مسکن میدن سر ساعت بخور.برای مهمونام فردا همه چیو اماده کن اگه شام میمونن شامم آماده کن که راحت باشی استرس نداشته باش دردش زیاد نیست قابل تحمله

دل و کمرم مثل چی درد میکنه انقدر در طول روز درد میکشم که شب از درد ساعت ۹ و ۱۰ شب خابم میبره بعد دو ...

الهیییی.درکت میکنم منم موقع پریود درد زیاد دارم.ولی تازگیا زنجبیل تازه رو تیکه تیکه میکنم میزارم خوب بجوشه ابش غلیظ بشه وقتی میخورم دردم آروم میشه.توام امتحان کن

چ خوب که شوهرت بهت گفته و مخفی نکرده..اره ما زنا حساسیم ولی خوشحال باش که شوهرت مخفی کار نیست

نه بهم میگه مخفی نمیکنه ولی نگرانم که اگه اون عوضی پیله بشه و باخطهای دیگه هی پیام بده نکنه همسرم وسوسه بشه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏