2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ناراحتی خوابم نمیبره

یکی از این زنای هرزه ...شایدم دختر باشه از اون دخترای خونه خراب کن هی به شوهرم پیام میده ...شوهرمم نشونه من داد و جوابشا نداد ولی کثافته لجنه ج....ن...د....ه....ول کن نیس

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

مگه آدم از عشقش جدا میشه؟؟چرا با کس دیگهای ازدواج کردی؟؟

اون نیومد خاستگاریم.موقعیت خوبی نداشت..خانوادمم از اینکه با پسری تو رابطم خبر نداشتن تو فامیل ما خیلی بده کسی دوس پسر داشته باشه.شوهرم وقتی اومد خانواده مجبور کردن البته سنمم کم بود از یطرف عشقم جلو نمیومد.اوضاع بدی بود

مگه آدم از عشقش جدا میشه؟؟چرا با کس دیگهای ازدواج کردی؟؟

حتی به شوهرم وقتی اومد خاستگاریم پیام دادم که نمیخامت من نمیتونم عقب بکشم تو عیب بزار روم خودتو عقب بکش.ولی اون همونطور وایساد 😞

بلاکش کن عزیزم خودتو ناراحت نکن.

بلاکش کرد ولی میدونی که ما زنا بالاخره حساسیم...همسرمخودش بلاک گرد و راحت خوابید ولی من اعصابمخورده....دلممیخواد گیرش بیارمجرش بدم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏