2777
2789
عنوان

کادوی روز مرد و روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 122 پست
مگه نباید شوهرت برا پدر شما و پدر خودش هدیه بخره؟؟؟شما هم برا شوهرت؟؟؟

فعلا که همه کادوها رو من گرفتم چون همسرم بد خورده به بی پولی و من گفتم زشته چیزی نگیرم دارم طلای پس انداز دوران مجردیم رو میفروشم و کسی نمیدونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم وقتی وضعیت مالیشون خوبه گل و شیرینی کمه،ولی خب بدون کمک خونوادش الان واقعا دست خودش خالی بود خ ...

چقدر شما ساده ای

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من نباید زودتر برای مامانش میبردم باید صبر میکردم ببینم چیکار میکنن واسم،من احمق دارم طلای پس انداز ...

ببین روز زن ما به مادر شوهر لوازم تو خونه یا لباس اینا میخریم به جاش یلدا یا عید طلا می بریم اونم برای داماد نه مادر شوهر حالا روز مرد و یلدا نزدیکه شاید جبران کردن طلا گرفتن طلا بدن یا بعدن دستشون باز تر شد برات جبران کنن

فعلا که همه کادوها رو من گرفتم چون همسرم بد خورده به بی پولی و من گفتم زشته چیزی نگیرم دارم طلای پس ...

عزیزم کارت خیلی اشتباهه

طلا میفروشی کادو بخری؟؟؟؟؟؟

اصلا منطقی نیست با عقل جور در نمیاد

هیچ وقت نکن اینکارو

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

چقدر شما ساده ای

خیلی....اینجوری نبودم اصلا.نمیدونم چرا توی ازدواج گند زدم.شغلمو گذاشتم کنار چون دوست نداشت کار کنم،اما هیچ کمک هزینه ای هم بهم نمیده من دارم از پس انداز خودم خرج میکنم

من همه مناسب ها طلا گرفتم یعنی خود همسرم میگرفت خانواده اش حمایتی نداشتن یلدایی عیدی پاگشا زیر لفظی عقد همه طلا گرفتم ولی بازم از یه حد بیشتر برای هدیه هزینه نمیکنم چون طلا که گرفته وظیفه اش بوده لطف نکرده

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

ببین روز زن ما به مادر شوهر لوازم تو خونه یا لباس اینا میخریم به جاش یلدا یا عید طلا می بریم اونم بر ...

عزیزم خونواده همسرم چیزی بعنوان دستشون باز شد ندارن!!!بسیار متمول و ثروتمند هستن

خود همسرم خورده به بیکاری و تصادف و...

بلا نسبت من در تعجبم چطور روشون شد بت کادو ندن اینم یطرف طرف دیگه چطور روشون شد ازت طلا ببرن وقتی وض ...

خونواده من وضع مالی خوبی ندارن منم توقعی نداشتم.مامانم یه النگوی دستش رو بهم داد

اما خونواده اون هیچ تبریکی!

قربونت،ببین کدوم لباسش پاره س بدوزش،ولی اولش خیلی ذوقش رو تحریک کن وجملات احساسی بگودیگه میفهمن و او ...

یه شلوار داره قدش بلند بود گرفته پاره کرده بعد پایینشو نداده بدوزه همونو پایینشو براش میدوزم میدم خوب میدونم چکار کنم 😂

عجب ایده شیطانیتوره این🤣🤣

عزیزم خونواده همسرم چیزی بعنوان دستشون باز شد ندارن!!!بسیار متمول و ثروتمند هستن خود همسرم خورده به ...

کاری نکن بگن ببین چه قدر دلش شوهر میخواست

بیش ازحد خرج ومحبت نکن،یا میگن بلانسبت خره یامیگن دلش برا شوهر له له میزد که داره خرجمون میکنه دوسش داشته باشیم