2777
2789
عنوان

کادوی روز مرد و روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 122 پست
شما رو نمیدونم ولی ما رسم داریم خانواده داماد هر چی آوردن به قیمت همون میبریم اگر طلا گرفتن سکه میبر ...

من نباید زودتر برای مامانش میبردم باید صبر میکردم ببینم چیکار میکنن واسم،من احمق دارم طلای پس انداز کارکردنم رو میفروشم و اینجوری کادو میگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با طلای ۱۳ تومنی بعید میدونم دیگه کسی رسم النگو داشته باشه اونم کسی ک تصادف کرده جیبش خالیه

موقعی مامانش نیم سکه میگیره طلا گرمی هزار تومنه آیا ؟

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من نباید زودتر برای مامانش میبردم باید صبر میکردم ببینم چیکار میکنن واسم،من احمق دارم طلای پس انداز ...

چقدر بی فکری میکنی ببخشید ها ...

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

مگه نباید شوهرت برا پدر شما و پدر خودش هدیه بخره؟؟؟شما هم برا شوهرت؟؟؟

دقیقا

اجی گل و شیرینی عالیه که من پدرم دراومد بش میگم یه شاخه گل برام بیار عیچی نمیخوام میگه مزخرف نگو کاد ...

عشقم وقتی وضعیت مالیشون خوبه گل و شیرینی کمه،ولی خب بدون کمک خونوادش الان واقعا دست خودش خالی بود خیلی خرج ماشینش شد

موقعی مامانش نیم سکه میگیره طلا گرمی هزار تومنه آیا ؟

عزیز نده به اندازه ای که براش بها میدن بها بده

وفتی اونا ندارن خرجش کنن اینم خرج نکنه

والا اللن تواین شرایط هیچکس نیم سکه کادو نمیده

من نباید زودتر برای مامانش میبردم باید صبر میکردم ببینم چیکار میکنن واسم،من احمق دارم طلای پس انداز ...

خواهر من پسندازتو چراا میزاری این وسط عه ته تهش یه لباس خوب میوردی درحد توانت

هییچی. عروسی دعوت بودیم ، یک گل از ماشین عروس کند داد . فقط منتظرم زودتر روز مرد بشه

چه باحال

شوهرمنم یه سال برام کادونخرید منم روز مرد حسابی سوپرایزش کردم

وقتی ازسرکار اومد تبریکلتم،بعد گفتم چشاتو ببند اونم با ذوق بست،شلوار خونشو که خشتکش پاره شده بودو دوخته بودم آوردم دادم بهش

خنده هاش خشک شد تو لبش ولی دلم خنک شد🤣🤣

خونوادش رسم بود طلای سنگین بذارن ولی حتی تبریک هم نگفتن بهم

تو هم همون جوری رفتار کن ،فقط خیلی عادی و با احترام تمام

دختر وا نده

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘