2777
2789
عنوان

کادوی روز مرد و روز زن

1033 بازدید | 122 پست

سلام

من تازه ازدواج کردم و امسال همسرم بدلیل تصادفی که داشت دستش خالی بود کادو نگرفت و فقط گل و شیرینی گرفت،من پارسال روز پدر برای خودش و پدرش سکه گرفتم و امسال هم برای مامانش نیم سکه،بنظرتون روز مرد برای همسرم و پدرش چیزی بگیرم؟

الان میپرسم چون باید برنامه ریزی کنم برای مدیریت مالیم.

ما رسم داریم روز زن خانواده پسر باید برای عروس عیدی خوب ببرن اگه تازه ازدواج کرده باشه در حد النگوی طلا و ... اما من هیچی جز گل و شیرینی ندیدم،شیرینی هم خودم گفتم بگیره میاد خونمون دست خالی نباشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کادو بگیر در حد پیراهن نه بیشتر

چه خبره به مادرش نیم سکه دادی اونم ک جبران نکرده برات

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

روز مرد چندمه ؟؟ من حسابی از خجالت شوهرم در بیام

نمیدونم چرا خندم گرفت ببخشید 😂😂

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

کادو بگیر در حد پیراهن نه بیشتر چه خبره به مادرش نیم سکه دادی اونم ک جبران نکرده برات

یه نیم برای مامانم گرفتم یه نیم برای مادرشوهرم

گفتم هردوش ازطرف من و همسرم هست درحالیکه اون اصلا هیچ هزینه ای نکرد

برای پدرش یه چیز سبک مثلا یه پیراهن بگیر

ولی من جای شما بودم برای خودش خوب میگرفتم

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

یه نیم برای مامانم گرفتم یه نیم برای مادرشوهرمگفتم هردوش ازطرف من و همسرم هست درحالیکه اون اصلا هیچ ...

شما زیادی بها میدی اخرم میگن پسرمون خرید☺️

ارزش خودتو بدون نزار سوار سرت بشن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹