2777
2789
عنوان

چطوری یه شخصی و پیدا کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 54 پست
خب وقتی میخواهی پیداش کنی آیا اون نباید متوجه بشه شما هستید یا مشکل نداره ؟ محل کارش ببین دولتی هست ...

البته متوجه شه منم ام مهم نیست

البته اگه همچین شخصی اصن وجود خارجی داشته باشهههه میخوام بفهمم همچین آدمی را چنین اطلاعاتی وجود داره یا داره برام چاخان میبافه که ازم اتو بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته متوجه شه منم ام مهم نیست البته اگه همچین شخصی اصن وجود خارجی داشته باشهههه میخوام بفهمم همچین ...

آهان فکر کنم منظورت همون مشاور درسیت هست که باهاش صحبت کردی شک داشتی نامزدت باشه . بیشتر توضیح بده ببینم چی به فکرم میرسه، اگه حدسم درست باشه منظورت همون مشاور باشه اون نامزدت نیست یعنی نامزدت خودشو جای مشاور جا زده باشه ازت آتو بگیره یه احتمال داره این مشاور همون دختره باشه که بهت مشاور رو معرفی کرده یعنی خودش هست خودشو جای مشاور هم جا زده متوجه شدی؟

آهان فکر کنم منظورت همون مشاور درسیت هست که باهاش صحبت کردی شک داشتی نامزدت باشه . بیشتر توضیح بده ...

عزیزم توی همین تاپیک بگرد توضیح کامل دادم دستام می لرزه نمیتونم بیدار بمونم دیگه دارم از هوش میرم 😭

۱۱۸ شماره هرکسی رو میده ؟؟؟

دقیق نمیدونم اما شماره محل کار اداره کارخونه کارگاه یا هرجایی دیگه رو صددرصد میده، قبلنا شماره تلفن هر خونه ای البته شهرستانها داخل دفترچه تلفن مینوشتن کل شهر وروستای اون منتطقه الان نمیدونم میفروشن یا نه ، قبلا میفروختن اسم و نام خانوادگی طرف بود با منطقه و کوچه شماره تلفنشو هم زده بود

عزیزم توی همین تاپیک بگرد توضیح کامل دادم دستام می لرزه نمیتونم بیدار بمونم دیگه دارم از هوش میرم 😭

باشه نخوندم منم دستم بنده کامنت جواب میدم ، برو بخواب و استراحت کن اصلا هم فکرتو درگیرش نکن نترس نامزدت نیست اما برای اطمینان حواست باشه کار اشتباهی نکنی عکسی فیلمی چیزی ازت بگیرن ،

حالا ببین اینم شاید بشه یه نامه بنویس از طرف خودت یا شخص دیگه شماره خودتو یا کسی دیگه رو بنویس داخل نامه بگو تماس بگیره یا آیدی بده بعدش پست کن به آدرس خونش ، کدوستی هم اگه نداری گوگل بزن شهر یا منطقه اون آدرس برات میاره ،