2777
2789
عنوان

یکی نبود بگه دردت چی بود ازدواج کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 42 پست
شوهرتو از اولویت زندگیت حذف کن هرچقد میخواد خودشو جر بده مهم آرامشه خودت باشه تا خودت اولویت زندگیت ...

اصلا دلشون نمی خواست ما تو این جمع باشیم

نمی دونم چرا زنگ زدن خوب می ذاشتن به درد خودم بمیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون قدر خیت شدم جاری کوچک م خنده شیطانی می زد چون به اون گفت بفرما بشین دیگه هیچ وقت نمیرم چه باشن چ ...

اینم خوبه کلا قطع ارتباط میشی و آرامش داری ریختشونو نمی بینی زنگم زدن برندار

جوری ضایع شدم جاری بشکن می زد

شما با رفتارت ادب و شخصیتتو نشون دادی و ایشون با رفتارش بی شخصیتی و بی ادبیشو نشون داد... یه زنگ به برادرشوهرت بزن بگو ازت انتظار نداشتم وقتی حتی با برادرت قهربودی با من تماس میگرفتی ولی توی جمع ادم حسابم نکنی من با رفتارم ادب و شخصیتمو نشون دادم و شما بی ادبیتونو. ممنون میشم دیگه نه شماره خودتو نه همسرتو توی گوشیم نبینم و قطع کن

شما با رفتارت ادب و شخصیتتو نشون دادی و ایشون با رفتارش بی شخصیتی و بی ادبیشو نشون داد... یه زنگ به ...

به پدرشوهرم گفتم همه اینا رو میگه نه متوجه تو نشده چون خسته بوده ولی دروع میگه

اونامقصر بودن که زنگ زد

پس بزارشون کنار . همسرتم هرچقد جیغ و داد کرد محل نده.. هرچند فامیله نمیشه برا همیشه کنار گذاشت ولی خب آدم زورش میاد جایی باشه که بخاطره یکی دیگه بیمحلی کنن