2777
2789

نوزادم یه ماهشه دو شبه از درد شانه و کتف نمیخوابید هر وقت اینطوری میشه من با روغن زیتون ماساژش میدم اما زیاد تاثیر نداره الان گفتم بزار یکم با قرص استامینوفن قاطی کنم یه استامینوفن ضعیف ترینش گرفتم پودر کردم ریختم تو روغن بعد فقط دو بار دوتا انگشتام زدم تو روغن و پشتش ماساژ دادم و بعد با یه ملافه هم دوره دستاش و شونه هاش پیچیدم و خوابوندمش یه دفه از کار خودم تر سیدم سریع برداشتم دوبارع پشتش و که یکم انگار از اون دونه های پودر قرص بود سریع با دستم کشیدم و پوستش و تمیز کردم الان انقد میترسم توروخدا سرزنش نکنید گیج بودم فکر نکرده این کار کردم بعد گفتم نکنه جذب پوستی داشته باشع فقط الان بگین کسی تجربه داشته الان اروم خوابیده ولی خواب از سر من پریده نگران بالا سرشم چیکار کنم

دلم میخواد گریه کنم این چه کاری بود کردم اخه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا این چه فکریه

عروس عموی شوهرم حل میکرد میریخت تو دهانه بچه سه ماهه،دیگه اینکه زدی به پوست

حالا جذبم داشته باشه

مگه چیه؟

من اصلا به اینچیزا اهمیت ندادم

بچه هام نفهمیدم کی بزرگ شدن

نه بابا این چه فکریهعروس عموی شوهرم حل میکرد میریخت تو دهانه بچه سه ماهه،دیگه اینکه زدی به پوستحالا ...

وقتی قطره استامینوفن مخصوص نوزادان هست با دوز دقیق میشه داد، چه کار خطرناکی میکردن قرص تو آب حل میکردن!!!

از کجا میدونستی شانه و کتفش درد میکنه؟دکتری؟یا زبون داره بیچاره بگه؟والا من نشنیدم نوزاد شانه و کتفش ...

واقعأ هم یدونه ای . حرفت کاملا درست وصحیح هست . خود دکتر اطفال تشخیص نمیده شونه و کتف نوازد یه ماهه درد گرفته باشه اسی بنده خدا پرفسور اطفال هست یعنی از فوق تخصص هم بالاتر شده .

از کجا میدونستی شانه و کتفش درد میکنه؟دکتری؟یا زبون داره بیچاره بگه؟والا من نشنیدم نوزاد شانه و کتفش ...

نوزاد چون زیاد دستاش و تکون میده و همچنین بغل کردن اطرافیان باعث میشه شونه هاش درد بگیره یه راه تشخیص داره با گریه دستاش تکون میده و وقتی یکم کتفش و با دستم میمالم دردش میاد و شونه هاش و میده عقب خودشو جمع میکنه دختر اولم هم همینطور بود که اون با ماساژ و بستن اروم میشد با اینکه کولیک داشت اما الان دومی مشکلی نداره کولیک نداره شبایی که بیقراره میفهمم یا دلدرد یا شونه هاش درد میکنه از حالت های بچه مادر متوجه میشه وقتی پاهاش جمع میکنه و شکمش سفت میشه میفهمم دلدرد و وقتی دستاش و با گریه تکون میده و دست که پشتش میزنی بیشتر گریه میکنه میفهمم بدن درد

شما از کجا متوجه شدین که درد شونه داره؟ بی خوابی بچه ها تو این سن از کولیک هست معمولا، قطره مخصوص کو ...

نه کولیک نداره عزیزم من دختر اولم کولیک داشت میفهمم دائم گریه میکرد اما دومی نه