2777
2789
عنوان

توروخدا راهنماییم کنین یه کتری کردم خیلی میترسم الان

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 24 پست
نوزاد چون زیاد دستاش و تکون میده و همچنین بغل کردن اطرافیان باعث میشه شونه هاش درد بگیره یه راه تشخی ...

عزیزم تو خانوادمون با دختر من ۷تا نوه داریم این علاعمی که گفتی همشون تو نوزادی داشتن کلا نوزاد همونطوری دستاشو تکون میده این طبیعیه که همونطوری تکون بخوره یا گریه کنه.با ماساژ روغن بچه آروم میگیره مامانم همشونو تو نوزادی با روغن زیتون ماساژ میداد میگفت بچه آروم میشه خوشش میاد و هم پوستش ترک نمیخوره

واقعأ هم یدونه ای . حرفت کاملا درست وصحیح هست . خود دکتر اطفال تشخیص نمیده شونه و کتف نوازد یه ماهه ...

نه عزیزم چرا اینجوری میگین بعضی چیزا طبق تجربه دست ادم میاد من که صب تا شب با بچم هستم بلاخره بعضی حالتاش متوجه میشم از چیه وقتی میبینم گریه میکنه بعد دفه اول متوجه نمیشم دفه دوم میگم نکنه بدن درد داره ماساژ میدم اروم میشه سری بعد که دیدم حالتای مشابه سری قبل و داره خب دوباره ماساژش میدم و خب باز میبینم اروم میشه دیگ میفهمم بچم چطوریه طبق تجربه من دختر اولمم همینطور بود با ماساژ و بستن دردش ساکت میشد این یکیم ماساژ میدم اروم میشه ولی خب از بستن دستاش بدش میاد و به دستاش استراحت نمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوزاد چون زیاد دستاش و تکون میده و همچنین بغل کردن اطرافیان باعث میشه شونه هاش درد بگیره یه راه تشخی ...

نه آبجی این حرفت صددرصد درست نیست شاید بنده خدا نوزادتون خداینکرده مشکل دیگه داشته باشه حالا با ماساژ آروم میشه ، بهرحال استرس نداشته باش اون قرص اینا چیزی نمیشه اما خواهشا دیگه تکرار نکن یه دکتر متخصص اطفال ببر همین.

عزیزم تو خانوادمون با دختر من ۷تا نوه داریم این علاعمی که گفتی همشون تو نوزادی داشتن کلا نوزاد همون ...

منم همینو میگم عزیزم ماساژ دردشون اروم میکنه

نه آبجی این حرفت صددرصد درست نیست شاید بنده خدا نوزادتون خداینکرده مشکل دیگه داشته باشه حالا با ماس ...

منم احتمال میدم چون به قول دوستان بچه که زبون نداره بگه ولی خب رو حساب تجربه برا خودم میگم مثلا بچم درد داره که با ماساژ اروم میشه متخصص اطفال هم بردم خداروشکر همه چیزش خوب بوده

منم احتمال میدم چون به قول دوستان بچه که زبون نداره بگه ولی خب رو حساب تجربه برا خودم میگم مثلا بچم ...

دخترم تو نوزادی خیلی گریه میکرد هر دکتری بردم گفتن کولیک و شکم درده اصلا نشنیدم بگن بدن درد داره

دخترم تو نوزادی خیلی گریه میکرد هر دکتری بردم گفتن کولیک و شکم درده اصلا نشنیدم بگن بدن درد داره

میفهمم دختر اول منم کولیک داشت بعد کلی دکتر بردن که نتیجه نداشت یه اقایی که بچه ایشونم کولیکی بودن ب ما گفت بچه هیچ کاریش نیست برین صدای سشوار بزارین میخوابه ما هم اول تعجب کردیم بعد که گذاشتیم در کمال تعجب دخترم اروم خوابید خب این چیزا تو علم ثابت نشده ولی هست

نه عزیزم چرا اینجوری میگین بعضی چیزا طبق تجربه دست ادم میاد من که صب تا شب با بچم هستم بلاخره بعضی ح ...

ببخشید نظر دادم و ناراحت شدید اما به این دقت کن نوزاد عزیزت فقط یک ماهش هست تشخیص مشکل کار هرکسی نیست اصلا شاید نوزاد تا شیش ماهگی دردی رو احساس نکنه مثل سرما گرما که ماههای اولیه به دنیا اومدن زیاد احساس نمیکنه ، بهرحال دکتر بهتر متوجه میشه شاید یه اشتباه کوچیک باعث مشکلات بشه، الان یادم اومد البته ربطی به موضوع شما نداره فقط میخوام اشتباه کارو بگم ببین نتیجه چی شده ، یه بنده خدایی خانم هست الان بزرگ شده داخل همین سایت هم هست خودش تعریف کرد البته مادرش براش تعریف کرده بود میگفت وقتی که من به دنیا اومدم زردی دلشتم منو گذاشتن داخل دستگاه اما پرستارها بلد نبودن یا نمیدوتستن باید عینک محافظ میزدن به چشمام یه اشتباه پرستار باعث شده بود کل بینایی هردوتا چشماشو از دست بده یه اشتباه. اونهم پرستار !!!!!!

ببخشید نظر دادم و ناراحت شدید اما به این دقت کن نوزاد عزیزت فقط یک ماهش هست تشخیص مشکل کار هرکسی نی ...

نه عزیزم ناراحت نشدم حق با شماست واقعا درست میگین خیلی باید مراقب بود