2777
2789
عنوان

اضافه وزن شدید

736 بازدید | 84 پست

بچه هاحالم خیلی بده🥺

اضافه وزنم شده یک بحران جدی توزندگیم الان۱۲۴کیلوام

بخداازموقع سن بلوغم چاقم هرچی خوردم چاق شدم ازوقتی یادمه همش رژیم دارم😭خسته شدم موقع ازدواجم۱۰۴کیلوبودم

شوهرم وخانوادش منومیبرن دکتررژیم شوهرم همش حرف بارم میکنه تیکه میندازه نه میزاره باشگاه برم نه هیچ جاهمش خونه ام🥺

بخدالاغری نعمتیه من بریدم ازرژیم همش میگه اگه کاریت بشه من نمیبرمت دکتریکسره حرفای بدی بهم میزنه

من خیلی پرخوری عصبی دارم عاملشم خودشه

درحال اقدامم برای بارداری هنوزکه نشدم میترسم نازاباشم حرفای شوهرم تنمومیلرزونه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارداریت که محاله فعلابااین وزن،برودکتربگوگفته برای بارداری بایدوزنتوبیاری پایین یارژیم بگیروسبک زندگیت رواصلاح کن یا اسلیو کن

به شوهرت بگوکوربودی ندیدی موقع ازدواج اضافه وزن دارم که تشرمیزنی؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
الهییاسلیو نمیتونی بکنی؟

خودم یکم میترسم

به شوهرم گفتم نمیزاره همه راهارومیبنده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

چندسالته دختر خوب ببین من خودم با ی قرص ردوکسا ساده رژیم گرفتم باورت میشه بگم کل خوراک امروزم نصف کفگیر ماکارونی ناهار ،شام هم ی ملاقه خورشت بامیه با اندازه روحیه قند مرغ بوده اونوقت من با قد ۱۷۹ کلا ۸۵ کیلوام بچم از شیر گرفتم شروع کردم ب رژیم ببین جلو خودت رو بگیر هرطور شده گشنگی کشیدن بهتر از حرف شنیدنه

چرا اسلیو نمیکنی؟ درسته عوارض داره ولی عوارض چاقی هم کم نیست بالاخره برای بعصیا آخرین راهه....من اقوام شوهرم چند نفر هم اسلیو کردن هم بای پس...اسلیو راحتتر و کم خطر تره ولی بای پس خیلی عوارضش بدتر بود ....

منم قصدش رو دارم ولی خانوادم اجازه نمیدن ولی خیلی خیلی تو فکرش هستم و احتمالا انجامش بدم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
بارداریت که محاله فعلابااین وزن،برودکتربگوگفته برای بارداری بایدوزنتوبیاری پایین یارژیم بگیروسبک زند ...

برای بارداریم رفتم دکترتنبلی تخمدان دارم ولی آزمایشام همه خوب بودمن اول سال۱۳۸کیلوبودم الان شدم۱۲۴

برو سرج کن گوگل وهم یک تاپیک بود برای همین موضوع آش آبغوره وزنجبیل پاک سازی میکنه بدنتو یعنی تو ۱۵ روز خیلی وزن کم میکنی عجیب ها

آب سرد وچای گوشت ونان وبرنج وما کارانی ونوشابه شیرینی نخور عدس وگشنیز هم نخور

فقط آش صبح وشب وظهر هرچی دلت خواست بخور آش هم آرد ورشته نداره

من دوبار گرفتم خیلی پایین اومده وزنم الانم رژیمم

چرا اسلیو نمیکنی؟ درسته عوارض داره ولی عوارض چاقی هم کم نیست بالاخره برای بعصیا آخرین راهه....من اقو ...

منم شوهرموخانوادش اجازه نمیدن وگرنه اینهمه عذاب نمیکشیدم

شوهرت مگه شما رو قبلش ندیده بود؟

اون موقع۱۰۴کیلوبودم

منم شوهرموخانوادش اجازه نمیدن وگرنه اینهمه عذاب نمیکشیدم

به خانواده اش چه ربطی داره اصلا اجازه نده درباره بدنت نظر بدن.... راضیش کن به نظرم چون خیلی رو روحیه تاثیر داره

واقعا اونایی که لاغرن چاق نمیشن یه نعمته

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕