2777
2789
عنوان

بچم دوسالو نه ماهشه

110 بازدید | 12 پست

چهار ماه پیش تو عرض ۴ روز کامل از پوشک گرفته بودمش و ب علت های زیادی باعث شد ک بازم پوشک ببندم وباز از امروز شروع کردم از پوشک بگیرمش صبح خودش اومد گف دسشویی داره در کمال ناباوری خیلی خوشحال شدم ک خدارو شکر هنوز یادشه

ولی بعدش دو بار دسشوییشو کرد خونه

عصابم شدید خرده چیکار کنم بعد سه ماه میشه سه سال

امروز کلا رید تو روزم ولی گفتم دس ول کن نیستم ک ب درک ک خونم کثیف شده باید از پوشک گرقته شه

چ قد بچه دوست دارم ولی این پوشک گرفتنا عمراااا دیگ بچه دوم بیارم انقد خستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من 2 سال و 10 ماهشه

من که ولش کردم تا خودش همکاری کنه

میگه که پی پی دارم کاملا آشناس

حتی میگه وقتی جیش دارم به مامان میگم منو ببره دسشویی

اما وقتی پای عمل میرسه جا میزنه😂

اصلا دلش نمیخواد بیاد دسشویی علتشم اینه که از پی پی خودش ترسید

منم مجبورش نمیکنم دیگه اما مدام تو قصه و بازیام از دسشویی رفتنم میگم

الانم که هوا سرده دیگه

وقتی بچه از پوشک میگیری نباید به هیچ عنوان به پوشک برشگردونی اگه به هر دلیلی برگردونی گرفتن دوباره اش خیلی خیلی سخت میشه .

اگه بچه اتون متوجه ناراحتی شما بشه بعداً مشکلات مثل شب ادراری استرس حتی خساست پیدا میکنه

عزیزم برای از پوشک گرفتن باید آموزش دیده باشی بخدا که خیلی آسونه از روی اصولش پیش بری

چ اموزشی ؟؟

من چههار ماه پیش از ده دیقه ب ده دیقه میبردم دسشویی همش میگفتم پی پی داری

تو عرض چهار روز کاملا میگف ماما من دسشویی دارم صبح پا میشد منو از خواب بیدار میکرد ک بلند شو دسشویی دارم

ی بارم خونه رو کثیف نکرد ولی امروز برای اولین بار شروع کردم

دیدم خودش گف دیگ ول کردم ک بلده دیگ خودش میگ دیدم نه باباا دو بار خرابکاری کرد دوبار فرشو با شامپو فرش شستیم

چ قدر برام سنگینه خدا ب دادم برسه

پسر من 2 سال و 10 ماهشه من که ولش کردم تا خودش همکاری کنه میگه که پی پی دارم کاملا آشناسحتی میگه وقت ...

بچه منم از مدفوع کردن خیلی میترسید منم بهش گفتم بیا اکه هات بفرستیم خونشون که همون چاه دستشویی هست و بعد از مدفوعش کلی تشویقش میکردم بعدم وایمیستیادیم دو تایی بالای چاه دستشویی همراه با شستن و فلاش تانک زدن با مدفوع ها خداحافظی کردن یا میگفتیم برین خونه اتون بازی کنید یا برین خونتون لالا کنید و ....

این روشم از همین نی نی سایت یک خانمی اینجا گفته بود که خدا خیرش بده منو راحت کرد وگرنه بچم توی شلوارش مدفوع میکرد یا خودش نگه میداشت

چ اموزشی ؟؟من چههار ماه پیش از ده دیقه ب ده دیقه میبردم دسشویی همش میگفتم پی پی داری تو عرض چهار روز ...

آموزش ترک پوشک و شرکت تو کارگاهش

خب اینایی که گفتی از اولش اشتباست

اولش آمادگی ذهنی هست که حداقل باید چندماه روش کار کنی

در عرض ۴ روز گرفتی و خسته ای ؟؟؟؟؟؟ من دوسال طول کشید پوشک روزش رو بگیرم و الان که میره پیش دبستانی ...

بله در عرض ۴ روز گرفتم خپاستی باور نکن ولی من میدونم تو اون چهلر روز چیا گذشت برام

تو هر ده دیقه میبردم دسشویی

شب وروزم بهم ریخته بود

ولی متاسفانه مجبور شدیم بریم خونه مامانم

مامانمم وسواس شدید گف باید پوشک بگیری ی وق خونمو نجس نکنه