2777
2789
عنوان

خانمایی ک با زندگی بد نمیتونید جداشید بیاید حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2955 بازدید | 155 پست
آخ منممم.ببین خوب خرجتم که نمیتونه بده. به چی دل بستی؟ الان ترج زندگیم با شماست یعنی؟

خودمم نمیدونم به چی دل بستم دل بستم به خونه ای که جهازش چیدم به وسایلام ک با عشق خریدم میگم یعنی جدا شم همه اینا رو باید بفروشم قلبم مچاله میشه اصن ....

فقط خورد و خوراک در حد معقول با اونه.. بقیه چیزا مث خرید شورت وو لباس و ..با خودمه با وسایل ارایش

تا نیتونی خورد خورد طلا بخر قایم کن. ببر خونه مامانت. هیچیم نگو. از خریدات بزن. الکی بهش بگو خرج کردم اما نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاگ بر سرشونخدایا هستی واقعامیبینیدلت نمیسوزه

تاپیکای منو بخون از بس خدا خدا کردم دیگه خسته شدم نمیخام کفر بگم ولی نمیدونم کی میخاد جواب بده

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

خودمم نمیدونم به چی دل بستم دل بستم به خونه ای که جهازش چیدم به وسایلام ک با عشق خریدم میگم یعنی جدا ...

ببر یه جا برای خودت تنهایی و در ارامش زندگی کن حالشو ببر

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

تا نیتونی خورد خورد طلا بخر قایم کن. ببر خونه مامانت. هیچیم نگو. از خریدات بزن. الکی بهش بگو خرج کرد ...

مامان خودم از ترس بابام کارت پس انداز و طلاشو میده به من

انقد خونواده ام داغونن حتی نمیتونم به مامانم مشکلاتم بگم انقد که خودش بدبختی داره جدیدن اصن تلفنی باهاش حرف نمیزنم چون اون عادت داره مدام از مشکلاتش میگه منم خودم انقد مشکلات دارم و نگفتم مغزم یاری نمیکنه به مشکلات اون

خودمم نمیدونم به چی دل بستم دل بستم به خونه ای که جهازش چیدم به وسایلام ک با عشق خریدم میگم یعنی جدا ...

به خدا این روزارو من داشتم. اون وسایل چی میسه

آینه دق

چه اشکالی داره. آدم بعضی وقتا مجبوره. کی دوست داره جدا شده؟ کی دوست داره زجر بکشه تو این مملکت مردسالار با تورم نا امنی با مردم احمق و بدبین به طلاق

من به جای رسیدم که اگه اذیت نکنه تو طلاق میگم جهازمو میدم و طلاهامو بفروشم یه جا اجاره کنم برم. اما منتظرم برگردم سرکارم. یکم بچم جون بگیره برم

پی فکر میکردم چی شد

ببر یه جا برای خودت تنهایی و در ارامش زندگی کن حالشو ببر

به خدا بهش فکر کردم فکر کردم تنها زندگی کنم ولی پول پیش از کجا بیارم پول اجاره از کجا بیارم همه چی به زبون راحته ....تو این گرونی چیکار کنم 😭😭😭

مامان خودم از ترس بابام کارت پس انداز و طلاشو میده به من انقد خونواده ام داغونن حتی نمیتونم به مامان ...

بگردم. یه راهی پیدا کن قایمش کن. ببین تو نمیدونی چی میشه

ریالم که روز به روز بی ارزشتر میشه

یه جا قایم کن عقل جن نرسه. به هیشکیم اصلا نگو

به خدا این روزارو من داشتم. اون وسایل چی میسهآینه دقچه اشکالی داره. آدم بعضی وقتا مجبوره. کی دوست دا ...

بچت چندوقتشه

به خدا این روزارو من داشتم. اون وسایل چی میسهآینه دقچه اشکالی داره. آدم بعضی وقتا مجبوره. کی دوست دا ...

من مهریه امم کمه لعنت به بابام که قبول کردم ۱۰ تا سکه هر چی گفتم کمه بهمش بزن گفت نمیشه مردم میگن دست خورده ای و فلان لعنت بهشششششش

به خدا بهش فکر کردم فکر کردم تنها زندگی کنم ولی پول پیش از کجا بیارم پول اجاره از کجا بیارم همه چی ب ...

مشکلت باهاش چیه

۱سال و ۹ماه

منم دوسالش بود هردوتا بچه هام که جدا شدم نمیدونم شاید مشکل از اقبال خودمه