2777
2789
عنوان

خانمایی ک با زندگی بد نمیتونید جداشید بیاید حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 131 پست
من مهریه امم کمه لعنت به بابام که قبول کردم ۱۰ تا سکه هر چی گفتم کمه بهمش بزن گفت نمیشه مردم میگن دس ...

😔😔😔

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت باهاش چیه

اعتیاد رفیق بازی

خیانت چتی اونم با همجنس خودش در اصطلاح گی هست 😭😭😭😭

غصه هام نمیدونم به کی بگم اینا رو میتونم اصن به خانواده ام بگم انقد نقش ادمای از زندگی راضی کن و بازی کردم خودمم گاهی باورم میشه انگار. زندگیم خوبه

من مهریه امم کمه لعنت به بابام که قبول کردم ۱۰ تا سکه هر چی گفتم کمه بهمش بزن گفت نمیشه مردم میگن دس ...

الانم که شده ۱۴ تا قانوتی فرقی زیاد نداره

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

اعتیاد رفیق بازی خیانت چتی اونم با همجنس خودش در اصطلاح گی هست 😭😭😭😭غصه هام نمیدونم به کی بگم ای ...

ای وااای

حالم واقعن بده من با ۱۰ تا سکه چیکار میتونم بکتم میتونم مثلا برم کجا رو اجار کنم بر فرض بهم بده ده ت ...

یه اتاقی چیزی پیدا کن فقط راحت بشی وسیله های اضافیتو بفروش کم کم ببین من بهمه میگم تا جای ممکن جدا نشو ولی تو کلا قضیه ت فرق داره

ای وااای

من واقعن بریدم ولی نمیدونم چیکار کنم از همه چی خسته ام از تظاهر یه قوی بودنم دیگه خسته ام ... حتی به ننه و بابامم نمیتونم چیزی بگم فقط یه بار دعوای اساسی کردم زنگ زدم ی بابام اینا پشدن اومدن گفتم رفیق باز دوستاش میاره خونه بابامم کس شر گفت به اون و رفت فهمیدن اینا کاری نمیکنند برای من ....

یه اتاقی چیزی پیدا کن فقط راحت بشی وسیله های اضافیتو بفروش کم کم ببین من بهمه میگم تا جای ممکن جدا ن ...

خودمم بریدم خونه ام شده شیره کش خونه این الدنگ ودوستاش

حالم بد میشه ...

حتی دگه خونمم تمیز نمیکنم گوه بز میداره یعنی اصن علاقه ای ندارم به اینجور کارها دیگه زنانگی حس نمیکنم تو خودم

نمیدونم باید یه کاری بکنم ولی نمیدونم چرا شجاعتشو ندارم .. به خودشم گفتم خودت برو طلاق بده من حوصله ندارم

اخه طلاق گرفتن برای ما خانمها سخت تره میترسم من اقدام کنم همین ۱۰ تا سکه ام نده ....

خودمم بریدم خونه ام شده شیره کش خونه این الدنگ ودوستاش حالم بد میشه ...حتی دگه خونمم تمیز نمیکنم گوه ...

رهن خونه رو توقیف کن قبلشم چیزی بهش نگو