هیچ کسی هم حاضر نیست ب صرف چای بره جایی، یا مهمون براش بیاد مامانم میگفت قدیما یه خربزه میاوردیم برا ...
همون چای یه قوطیش شده ۹۰۰
والا من دیگه دلم نمیاد واسه خودم چای بذارم مهمون ب کنار
‿︵‿︵‿ ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اونور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش میکنه،نمادی که ریشههای هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون میده و جهان بهش احترام میذاره…🙂اما اینور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرنهاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب میکنه!💔🤦🏻♂️از خودی میخوریم همیشه
امروز تو مترو بودم ، خانمه دست فروشی میکرد و گل سر و کش مو میفروخت ، ایستگاه آخر بود و تو واگن خلوت شده بود ، خانمه یه گوشه نشسته بود و چنان گریه میکرد که دلم کباب شد ... همونجا گفتم خدایاااا ما مردم که جرات نداریم کاری کنیم چون اینا مثل یزید هستن و بی رحمانه آدم میکشن ، گفتم خدایا خودت اینا رو نابود کن ..
اینا الان باید هر روز شیر بخورن ، گوشت بخورن آجیل میوه..
❤️🩹 چند سال دیگه با کمبود انواع ویتامین مواجه میشن
آدم دردشو ب کی بگه
‿︵‿︵‿ ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اونور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش میکنه،نمادی که ریشههای هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون میده و جهان بهش احترام میذاره…🙂اما اینور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرنهاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب میکنه!💔🤦🏻♂️از خودی میخوریم همیشه
باعث شده مردم اکثرا عصبی باشن، خودخواهی آدما به حد زیاد رسیده طوری که نگاه نمیکنن گناه کاری یا نه صرفاً میخوان بهت زخم بزنن تا زخمشون کمتر درد بکنه
نتیجه میشه فساد و جرم و جنایت
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.