2777
2789
الان برنج پاکستانی و ایرانی چند شده ؟؟؟

من شوهرم امروز یه کیسه عنبر بو خرید3و400 چه خبره بخدا.

کالا برگمون دادیم برنج یه چیزیم گذاشتیم روش

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کسی هم حاضر نیست ب صرف چای بره جایی، یا مهمون براش بیاد مامانم میگفت قدیما یه خربزه میاوردیم برا ...

همون چای یه قوطیش شده ۹۰۰

والا من دیگه دلم نمیاد واسه خودم چای بذارم مهمون ب کنار

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

هیچ کسی هم حاضر نیست ب صرف چای بره جایی، یا مهمون براش بیاد مامانم میگفت قدیما یه خربزه میاوردیم برا ...

درسته

مردم خسته زندگی و کار هستن حوصله مهمان هم ندارن

ی مهمانی میری همه گوشی به دست، کسی معاشرت نمیکنه

امروز تو مترو بودم ، خانمه دست فروشی میکرد و گل سر و کش مو میفروخت ، ایستگاه آخر بود و تو واگن خلوت شده بود ، خانمه یه گوشه نشسته بود و چنان گریه میکرد که دلم کباب شد ... همونجا گفتم خدایاااا ما مردم که جرات نداریم کاری کنیم چون اینا مثل یزید هستن و بی رحمانه آدم میکشن ، گفتم خدایا خودت اینا رو نابود کن ..

کالا برگ این سری روندادن چرا

مال ما هم تازه امروز ریختن ... مال هک چهار به بعد چند روز دیگه

خدا لعنتشون کنه باابن دادنشون چیری نمیشه. اخه 600تومنم شد پول..

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

من شوهرم امروز یه کیسه عنبر بو خرید3و400 چه خبره بخدا.کالا برگمون دادیم برنج یه چیزیم گذاشتیم روش

ما هرسال برنج هاشمی میخریدیم ولی امسال مجبور شدیم همون برنجو نیمدانشو بخریم داریم بجای پیشرفت پسرفت میکنیم

دلم برای بچه ها میسوزه خیلی

من دلم کبابه واسه بچه هام

اینا الان باید هر روز شیر بخورن ، گوشت بخورن آجیل میوه..

❤️🩹 چند سال دیگه با کمبود انواع ویتامین مواجه میشن

آدم دردشو ب کی بگه

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

ماهم مهمونی سالی یکبار یا دوباردعوت کنیم واقعا سخت شده واسمون... تازه اونا هم همیشه دعوت میکردن وضع خوب داشتن شده همون سالی یکی دوبار چه برسه بما

باعث شده مردم اکثرا عصبی باشن، خودخواهی آدما به حد زیاد رسیده طوری که نگاه نمیکنن گناه کاری یا نه صرفاً میخوان بهت زخم بزنن تا زخمشون کمتر درد بکنه

نتیجه میشه فساد و جرم و جنایت

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.