xadijehhh مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 10354 عنوان خواننده اشوان خوبه یا بد 95 بازدید | 15 پست میگن باباش مولتی میلیادره خودش هم پولدار هست قیافه و تیپش هم به روز اینا با کی ازدواج میکنن از کجا پیدا میکنن ؟خدا شانس بده واقعا امروز | 02:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماشاوآقاخرسه عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 2099 میگن پارتنرش هدی زینالعابدینه ....با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم. از شما آقایون محترم خواهش میکنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.
ماشاوآقاخرسه عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 2099 کات کردن به هم میومدن ....با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم. از شما آقایون محترم خواهش میکنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.
جوجه_طلایی_بلا عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 3221 نمیدونم دنبال نمیکنم فقط تو برنامه قیاسی دیدمش!!شایدم ازدواج نکنن!! ولی آره خیلی پولداره
xadijehhh مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 10354 نمیدونم دنبال نمیکنم فقط تو برنامه قیاسی دیدمش!!شایدم ازدواج نکنن!! ولی آره خیلی پولداره میگن پولداره ولی میگفت خونه ندارم
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17963 کدوم زینو زینو زینو اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
جوجه_طلایی_بلا عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 3221 میگن پولداره ولی میگفت خونه ندارم خیلی از این بازیگر خواننده ها خونه ندارن یادمه امین حیایی هم چن سال قبل میگفت تو برنامه عصر جدید من تازه خونه خریدم یا آریا عظیمی نژاد هم میگفت خونه نداره
xadijehhh مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 10354 زینو زینو زینو از کجا میدونی واسه اون خونده