2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین واقعا

98 بازدید | 16 پست

یبار ک با پیج فیک پا داد یبار دیگه خواهرم امتحانش کرد تو تلگرام ب اونم پا داد یبار دیگه تو گروه ها با دخترا و داشتن کلی دوست اجتماعی دختر و دوروغ های ریز ودرشتش همه رو بخشیدم و سعی کردم اعتمادم نسیت بهش رو دوباره بسازم اونم فقط بخاطر احساس پاکم بهش موندم🥲

تا این که باز ی چیزی ب وضوح رخ داد و بحثمون شد و میاد در جواب شک های من به من میگه

شکاک وسواسی وسواس مسئله ای و روانی

باورم نمیشه دیگه از چشمم افتاد

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

خودمودرگیر همچینآدمی نمیکردم.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسته شدم دیگه واقها نمیکشم . 😞 مگه چی ازش خواستم

واقعا درکت نمیکنم چطور کسی ک داره از احساساتت سواستفاده میکنه رو دوس داری آخه خاهر من انگار فقدددد این رو کره زمینه گمش کن بزار بره طبیعت چیزی ک برا توعه رو ازت نمیگیره

واسه کسی غش کن که برات میمیره. چیه وقتتو برای این آدما میذاری

چون دوسش داشتم موندم چون آینده م رو باهاش دیدم چون اولین بارم بود

از این آدما فرار کن هیچ وقت گردن نمیگیرن و همیشه تورو مقصر میکنن ساده گیرت آورده

دقیقا همیشه ی خدا مقصر منم . اصن تموم تقصیر هارو گردن میگیرم دیگ نمیکشم بابا کی از دل من خبر داره

واقعا درکت نمیکنم چطور کسی ک داره از احساساتت سواستفاده میکنه رو دوس داری آخه خاهر من انگار فقدددد ا ...

چون باورش میکنم هرباررکه که حرف خوب و قشنگ بزنه باور میکنم و فک میکنم دیگه درست شده ولی بعد مدتها دوباره میبینم باز همون اش و همون کاسه

چه جور دوست داشتنی که میگی به همه پا میده.اگر واقعا همچین ادمها رو در حد خودت میدونی من چی بگم.عزت ن ...

از نظر خودش پا دادن نیست از نظر خودش فقط ی معاشرت ساده س . مثلا وقتی خواهرم بهش پیام داد گفت من فک میکردم پسره که جواب دادم وگرنه که ی دختر نمیاد پیوی .

برا پیج فیک هم گفت من نبودم رفیقم بود

درحالی ک من فقط بخشیدم فرصت دادم موندم

اینطور نبوده ک باور کنم آره رفیقش بوده و ...

ولی انگار فایده نداشت چیزی تغییر نکرد فقط اعتماد من سوخت احساساتم از بین رفت دیگهرنمیتونم ب کسی دل ببندم تموم

دقیقا همیشه ی خدا مقصر منم . اصن تموم تقصیر هارو گردن میگیرم دیگ نمیکشم بابا کی از دل من خبر داره

عزیزم رها کن بره . تو موندی ساختی چون فکر کردی اوکی میشه ولی ن دیگ منم جای شما بودم نمیتونستم اعتماد کنم

فراموشش کن مگ آدم چقد عمر میکنه ک بخواد با این آدما هدر بدع