2777
2789

منو نابود کردی غرور منو له کردی عشق منو ساده لوح و بی ارزش حساب کردی فقط ببین باهات چیکار میکنم هول عوضی بی ارزش!خاک بر سر من!فقططططط بشین و نگاه کن ببین باهات چیکارا کنم من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طی این سال ها فهمیدم

خیلی از ما اگه خودمونو دوست داشته باشیم اول خودمون روان متلاشی و درد کشیده و گریان خودمونو بغل کنیم و تلاش کنیم ارومش کنیم واسه پیشرفتش تلاش کنیم فکر و ذکرمون خودمون باشه

اگرم جفایی بهمون میشه دیگه فکر نمیکنیم ارزش ما پایین بوده

ارزش ما تغییری نکرده مشکل ازون طرف بوده

رها میکنی خودمو بغل میکنی به خودت حق میدی و ارومش میکنی همونجوری که دوستت رو تو شرایط مشابه دلداری میدی

ببین منشا خیلی از دردا و کینه و بخل و حرص ما اینه با خودمون اشتی نکردیم

منشا درمان خیلیامون خوددوستیه

این صرفا تجربه من بود اسی

نه نصیحت نه نهی نه هیچی

خدا به دلت صبر و ارامش بده♡

طی این سال ها فهمیدمخیلی از ما اگه خودمونو دوست داشته باشیم اول خودمون روان متلاشی و درد کشیده و گری ...

ممنون عزیزم

چیزایی فهمیدم که خواب رو ازم گرفته

سخته عاشق باشی و احمق فرض بشی

ممنون عزیزمچیزایی فهمیدم که خواب رو ازم گرفتهسخته عاشق باشی و احمق فرض بشی

متوجهم

هیچی از خودت نخواه سخت نگیر نه سعی کن بخوابی نه به زور به زندگی برگردی

تو حق داری حق داری اذیت بشی درد بکشی گریه کنی فروبپاشی

اینارو از خودت نگیر

چیزی که هست اینه سعی نکن حالتو نادیده بگیری و بگی من باید انتقام بگیرم سرپا شم فلان هیچ تصمیمی نگیر

فقط زمان بده به خودت فقط زمان

هیچی نخوا هیچ کاری نکن

فقط زمان بزار زمان بگذره

زمان بهترین دارو و درمانگره خودت کم کم با گذر زمان اروم میشی جلو چشمات روشن میشه

الان اگه تایم عزاداریه عزاشو بگیر

کلا همینه اینم از خوددوستی میاد خودتو نباید نادیده بگیری الان میخوام عزاداری کنم؟ خب بکنم فدای سرم حق دارم این درد کم دردی نبوده که سر من اومده!

نمیدونم تونستم منظورو برسونم یا نه

متوجهمهیچی از خودت نخواه سخت نگیر نه سعی کن بخوابی نه به زور به زندگی برگردیتو حق داری حق داری اذیت ...

متوجهم چی میگی

اما چیزایی که فهمیدم قلبم رو تکه تکه کرد

مگه میشه اینکار بدون انتقام بشه؟