2777
2789

اکسم نماز میخوند هیعت میرفت همیشه روزه و اهل قران......

تو چشم کسی نگاه نمیکرد حتی

بهش اعتماد کردم بخاطر ظاهر موجه و مومنش برای اولین بار ب ی مرد اعتماد کردم...

ولی ی دروغایی گفت بهم بگم پراتون میریزه

حتی منو کشوند خونه طی دوسال با دوز و کلک

و بازی روانی راه مینداخت

موقع کات گفت به چشم زنم میدیدمت ببخش منو

حتی گفت تو فامیل همه فکر میکنن امامزادم🙂با افتخارم میگفت 😪

وقتی دروغاش و فهمیدم اینکه حتی اصالتش دروغ گفت خیلییی دروغا گفتم ایشالا یکی مثل خودت نصیب خواهرت اونم گفت به خانوادم توهین کردی باید جدا شیم.....

فقط میخوام بدونم خدا جواب اعتمادی ک رفته دلی ک شکسته رو میده؟کارما وجود داره؟چون منواقعا حقم نبود دست کسی بهم نخورده بود من ازخدا جواب میخوام

انگار داری مشخصات حواستگار سابق منو میدی

منم به همین بهونه ها باهاش تموم کردم امشب

کاربری دست ما دوتا خواهره، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و در شرف ازدواجه و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اواخر دیگه داشت تقاضا میکرداز خدا نشونه خواستم دیدم کلی دروغاش رو شد

باز خداروشکر نذاشتی باهات رابطه برقرار کنه . این آدما الکی دم از خدا و پیغمبر میزنن که طعمه گیرسون بیاد در واقع این حربشونه

باز خداروشکر نذاشتی باهات رابطه برقرار کنه . این آدما الکی دم از خدا و پیغمبر میزنن که طعمه گیرسون ب ...

من ک نمیدونستم خدا شاهده از بین همه گزینه هام به اون اعتماد کردم چون نماز میخوند

نه اواخر دیگه داشت تقاضا میکرداز خدا نشونه خواستم دیدم کلی دروغاش رو شد

خدا بهت رحم کرده،منم تو عمرم حتی دست کسیو نگرفتع بودم با دروغ ازم سواستفاده شد و بازی روانی بعدشم خودش خودشو بعد ۲ سال لو داد خدا رحم کرد نذاشتم کاری کنه خیلی مواظب بودم بکارتی که سالها حفظ کردم بخاطر یه بیشزف از بین نره کلی هم تهدیدم کرد سر ۴ تا عکس

چجوری خودش لو داد چقدر شبیه من

میدیدم همیشه گریه میکنه و ناراحته بی محلم میکنه و منو تو نوبت میذاره که باهام حرف بزنه میگفت زنگ نزنی بهم یوقت میگفتم چته بهم نمیگفت،بعد دوسال لو داد عاشق یه زن متاهل با دوتا بچست و همه حرفاش دروغ بوده و بازم میخواست ماسمالی کنه اما پیش دستی کردم فحش بارونش کردم اونم کلی فحش ناموسی داد و تهدید