2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما باز صبر کن تحمل کن،اون سر لج افتاده وشاید میخواد تنبیه بشی که عجولانه تصمیم نگیری وزود قهر نری،حالا که بحث دلتنگی بچه رو بهش گفتی صبر کن تا فکراشو بکنه وبرگرده،شما به خودت مسلط باش کار عجولانه ای نکن دیگه پیامش نده،تا اون برگرده باز بخوای پیام بدی باخودش میگه به التماس افتاده،تلاشتو کردی حالا دیگه صبر کن ببین چی میشه

خیلی راحت بعد اون همه حرف باز بلاک کرد

خلقیات وروحیه همسرتونو نمیدونم ولی بنظرم میاد میخوادحسابی پشیمون بشی از کارت بترسونتت تا پای طلاق ببره که دیگه جرات نکنی قهر کنی وخونه روترک کنی،به هرحال ازیه جایی به بعد باید یجوری جلوی کارتو میگرفت که فوری قهر نکنی بری چون که چند بارم اینکارو کردی،امیدوارم برگرده وبرید سر زندگیتون وبچتون از نعمت هردونفرتون درکنارهم لذت ببره وبزرگ بشه