2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما باز صبر کن تحمل کن،اون سر لج افتاده وشاید میخواد تنبیه بشی که عجولانه تصمیم نگیری وزود قهر نری،حالا که بحث دلتنگی بچه رو بهش گفتی صبر کن تا فکراشو بکنه وبرگرده،شما به خودت مسلط باش کار عجولانه ای نکن دیگه پیامش نده،تا اون برگرده باز بخوای پیام بدی باخودش میگه به التماس افتاده،تلاشتو کردی حالا دیگه صبر کن ببین چی میشه

خیلی راحت بعد اون همه حرف باز بلاک کرد

خلقیات وروحیه همسرتونو نمیدونم ولی بنظرم میاد میخوادحسابی پشیمون بشی از کارت بترسونتت تا پای طلاق ببره که دیگه جرات نکنی قهر کنی وخونه روترک کنی،به هرحال ازیه جایی به بعد باید یجوری جلوی کارتو میگرفت که فوری قهر نکنی بری چون که چند بارم اینکارو کردی،امیدوارم برگرده وبرید سر زندگیتون وبچتون از نعمت هردونفرتون درکنارهم لذت ببره وبزرگ بشه

در مورد طلاق که گفتی در شرف جدایی هستید

من بلدم طالع و قسمت در ازدواج رو محاسبه کنم ( بدون هزینه )

بعد نظر داد به پای این زندگی تلاش کن یا نه

منبع محاسباتم : سایت های اهورا مشکان ازدواج ( سال ۹۶ بود اتفاقی سایتهاشو پیدا کردم خوندم برام جالب شد پرینت گرفتم دقیق تر خوندم و محاسباتش رو یاد گرفتم بعد برای کسب تجربه واسه اونایی که جدا شده بودن و حساب کردم نتیجه همون جدایی اومد حتی برای سلبریتی ها )

تو گوگل بنویس : اهورا مشکان ازدواج

تو گوگل بنویس : درجه ی دوستی زن و مرد

سایتهاش میاد