2777
2789

حسودی ؟ من؟

پروفایل خودمم . بچه سال های زیر ۱۶ سال برای من کامنت نذارن حوصله بچه مچه اصلا ندارم بله من عاشق اقای مهدی احمدوند هستم و ایشون در رویا برای من هست و در واقعیت رویای من هست کل دنیا رو بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا این اکانت اصلیم نیست وقتی تعلیق میشم میام اینجا . بزار تو غم خودش غرق بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسود که نه واقعا نیستم

ولی غبطع خوردن عادیه تو وجود هر آدمیم هست

اکثرا به دخترایی ک خانواده خیلی خوبی دارن و ازادی دارن از همون بچگی خیلی غبطه میخورم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

به کسی که عین آدم میتونه راحت و به موقع و باکیفیت بخوابه!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من ولی ب شدت از این ویژگی بدم میاد دائم در حال خود خوری و مقایسه خودم با دیگران!ب آدمای پولدار خوشکل خوش هیکل

فکرشو بکن مثلا من شوهرم خیلی باهام خوبه خیلی دوسم داره ولی اگ ببینم مثلا فلانی شوهرش محبت میکنه بهش عین این محبت ندیده ها حسادت میکنم

حالم بهم میخوره از خودم

ذاتی حسود نیستم بگم فلانی داره من ندارم اونم نباید داشته باشه

خودم درد کشیده ام میدونم درد چقدر سخته برا کسی نمیخوام

ولی توی اینکه ادمای نزدیک زندگیم که برام عزیزن کس دیگه ای رو بیشتر از من براشون مهم باشه دوست داشته باشن خیلی حسودیم میشه و دلم میگیره

یا یوقتایی میگم خدایا چرا به فلانی راحت فلان چیزو دادی اما من و ندادی بمنم بده خدایا

بااینکه میدونم هرکی یچیزایی داره یچیزایی نداره

ولی اینکه زندگی برا بعضیا خیلی راحت پیش میره میگم خدایا واس ما چرا اینطور شد