2777
2789

با یه پسره یکماه در ارتباط بودم واسه آشنایی و دیدم واقعا خوشم نمیاد ازش و بهش گفتم نه

اولش سه روز کولی بازی درورد ک عای من عاشقت شدمو تو باهام بازی کردی این سس شعرا

بعد کم کم برگشت گفت اره من هزینه کردمو فلان

حالا کلاااا ۳ تومن خرج خوراک کرده ها والا من خودم با دوستام هربار میریم بیرون یه تومن پیاده میشیم.کاری به این ندارم بعد واسه تولدم یه دسته گل و یه عروسک گرفته بهش اولش گفتم بگو چقدر شد دنگمو بدم

برگشته با وقاحت میگه من خیلیییی پولدارما ولی نمیخام تو حس زرنگی کنی

گفتم سگ خورد گشنه بگو چقدر شد

ریز به ریز هزینه هارو گفت😂بهش گفتم عروسکو بیار ببر گفت نه باید پولشو بدی😂

باورتون میشه؟

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزن براش

پوله رو بده فقیر فقرا فیلم بگیر براش بفرست

کادو هارو بنداز سطل زباله عکسش بگیر بفرست

بگو جات این جاست

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

منم با یکی رفتم سینما یارو پول بلیط سینمای خودش حساب کرد به من گفت خودت واسه خودت حساب کن خواهر اکثرا همینجور شدن حالا خوبه واسه تو بعدش تقسیم کرده🤣حالا طرف از من پایین تره به من میگه تو اعتماد به نفس منو پایین اوردی

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
نزن براش پوله رو بده فقیر فقرا فیلم بگیر براش بفرستکادو هارو بنداز سطل زباله عکسش بگیر بفرستبگو جات ...

خیلی ادعا داشت مادر خراب

میترسم ندم فک کنه من گدای دوتا پیتزام.خیلییی کنه هست باورت نمیشه ول نمیکنه اگ ندم

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی