2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامتی و یک روز رو بدون درد سپری کردن

کاربری دست ما دوتا خواهره، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و در شرف ازدواجه و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

خونه خریدن بابام ناشکری نمیکنم شکر بخاطر تمام نعمت هاش فقط میخوام تو این سن و سال حداقل ی سقف داشته ...

آرزوت خیلی قشنگه .

ولی آرزوی من یه چیز احتمالا غیر ممکنه یا که شااید با هزینه خییلی سنگین بهش برسم

اره چند روزه که خیلی،،اصلا کلافه ام 😔😔انگار دنیا برام ب آخر رسیده

ن یه پولی دارم برای بچه هام لباس بخرم،،هوای سرد مدرسه با یه سویشرت میرن

چند ساله میخوام برا خودم مانتو و لباس و ... بخرم هی مدارا کردم بلکه وضع بهتر بشه نمیشه اصلا

خورد و خوراکم نگم برات شوهرم امشب اومده میگه برنج شده ۲۵۰۰ میلیون،،گفتم یا ابوالفضل پس برنج درست نکنم تموم بشه نمیتونیم بخریم

حسرت حسرت حسرت

آرزوت خیلی قشنگه . ولی آرزوی من یه چیز احتمالا غیر ممکنه یا که شااید با هزینه خییلی سنگین بهش برسم

امیدوارم حاجت قلبیت با حکمت خدا یکی بشه

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

آره اینکه تو ماشین خودمون بشینیم بریم مسافرت ولی شوهرم بی عرضه است از رانندگی میترسه منم میشینم پشت فرمون آقا کسر شأنش میشه

مجردی هم وضعم همین بود بااین تفاوت که مجبور بودم مسافرت رفتنی تو ماشین دیگران بشینم

اینجوری نگو ! منم وقتایی که هیچ دری به روم باز نیست از همه طرف آسیب دیدم اینو میگم

چیکار کنم میلی به زندگی ندارم

کاش منم یه راهی بود تا قبل ۶ صبح میمردم

مامانبزرگم ۶ روز پیش فوت کرده کاش بیاد منم ببره خستم از زندگی هیچ امیدی ندارم هیچ دلخوشی ای ندارم

دعا کنید من تا ۶ صبح که خانوادم بیدار میشن بمیرم

کاش بمیرم فقط