2777
2789
عنوان

پشیمونم از آوردن بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 3654 بازدید | 149 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت شاید پشیمون نباشی ما الان فکر بچه ها هستیم که هیچ آینده ایی ندارند

از کجا اینقدر با اطمینان صحبت میکنید؟

من مطمئنم که آیندهٔ بچه ها خوب میشه.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

من که گیجم از پس مخارج بچه ها برمیایم مشکلی نیست خداروشکر اما نمی دونم واقعاً بچه آوردن کار درستیه ی ...

دانژه عزیزم

فرزند آوری هیچ وقت از منظر زیستی و منطق به نفع والد نبوده

به نفع بشر بوده

چون والد رو در معرض خطر قرار میده ولی نسل رو نگه میداره

از طرفی ما خلقتی داریم که هورمون ها به نفع بقای نسل هست

و عشق والایی که با بچه تجربه میشه از مخدر قوی تره

بشر همیشه بچه دار شده

توی جنگ قحطی و همه شرایط

پس نترس زیبای من

اون بچه ها قوی تر از من و شما هستن و بالنده میشن انشالله

از عشق والدی لذت ببر چون مادر شدن دکمه انصراف نداره

آنچه بلدی بهشون آموزش بده

جوری که بلدی امن بارشون بیار

و به خلقت اعتماد کن چون عظیم ترین ساز و کار هست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

چون تو یه لحظه به آینده اون بچه معصوم فکر نمیکنیم که چه بر سرش خواهد آمد

اگه بشر به این چیزا فکر می کرد مایی وجود نداشت دیگه که بخواد به آینده فکر کنه...تا بوده همین بوده و عجیبه جای تغییر شرایط و...ما داریم از حق طبیعی خودمون می گذریم اگه تو اروپا هم بودیم بازم بچه آوردن اشتباه بود؟؟

اگه اون جا هم بودیم و بازم بچه آوردن اشتباه بود یعنی ذات خلقت و حکمتی که خدا تو خلق بشر گذاشته اشتباهه؟؟

یعنی ما تو خلقت از خدا عالم تریم!!!!

آره تو این نقطه از کره زمین که ما هستیم بچه آوردن اشتباهه اما کاش جای این حرفا حقمونو می شد از این ظالما پس بگیریم نه این که بخوایم جای پس گرفتن حقمون مجبور باشیم احساسات و عواطفی که خود خدا تو وجود بشر گذاشته له کنیم و ندید بگیریم.

تو این جبر جغرافیایی همه انتظار دارن که انقدر بهمون ظلم بشه که جای این که انگشت اتهام رو سمت اونایی ببریم که ما رو به این جا کشوندن انگشت اتهام رو سمت اتفاقی میاریم که ذات خلقته و ذات و ماهیت جهانه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

همونطورکه آینده خودمون خوب بود؟؟؟؟

یعنی آینده همه مون بد شد؟

خداروشکر من و خانواده م با تلاش و کوشش به همه چیز رسیدیم. آینده اصلا برای من بد نبود.

درسته تورم هست، گرانی هست، قیمتها به شدت صعودیه ولی اینها دلیل بر ناامیدی نیست.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

بله اعتماد کردن به خلقت رو تجربه کردن خیلی ها الان عین .... تو گل مونذن

من نگفتم بی تلاش فقط اعتماد کنند

از نظر من توکل و اعتماد وقتی کارکرد درست داره که آنچه در توان بوده رو انجام داده باشید و خارج از اون رو اعتماد کنید

دانژه عزیزمفرزند آوری هیچ وقت از منظر زیستی و منطق به نفع والد نبوده به نفع بشر بودهچون والد رو در م ...

چه قدر از حرفاتون اوپرا جان لذت بردم واقعاً آرامش میدین...بله درسته این خاصیت دنیاست و خاص این جهانه که این جور پیش بره...من نمی تونم یه تنه قانون دنیا رو تغییر بدم...فقط می تونم برای آینده بچه هام در حد توانم تلاش کنم و طبق چیزایی که یادشون میدم بخوام که آینده رو رقم بزنن...ممنون بابت حرفاتون عالی بود.😘😘❤️❤️

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

اگه بشر به این چیزا فکر می کرد مایی وجود نداشت دیگه که بخواد به آینده فکر کنه...تا بوده همین بوده و ...

البته انسان مانند حیوان نیست و میتونه به حس و غرایزش غلبه کنه و با توجه به در نظر گرفتن همه جوانب تصمیم گیری کنه نه سپردن خودش به طبیعت و خلقت و با خوخواهی یک نسل دیگر رو هم وارد کنیم که مبادا از ظلم هایی که بهمون رسیده اونها بی نصیب باشند

چه قدر از حرفاتون اوپرا جان لذت بردم واقعاً آرامش میدین...بله درسته این خاصیت دنیاست و خاص این جهانه ...

برام بسیار عزیزی

و میدونم آگاهانه والد شدن رو انتخاب کرده ای

برای همین کورکورانه ازاین مسایل دفاع نمیکنید و خدا میدونه چقدر از همصحبتی با شما لذت میبرم