2777
2789
عنوان

مردی که کلی تجربه داره و سنش از تو بیشتر اصلا عاشق میشه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 54 پست
هیچوقت نمیبینی و نخواهی دید،مص جوونای بیس ساله کلشون داغ نیس اگ بخوان براحتی میتونن خودشونو کنترل کن ...

خب منم اینو میگم بقیه میگن نه برای رابطه میخواسته در حالی که خودش گفت آسیب میبینی و فلان و من میفهمیدم میخواد منو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا

چون دیگه ازبین رفته از بس تجربه کردن یاضربه زدن یا ضربه خوردن یک جورایی پختگیه عشق و اینارو ازبین میبره عشق و این چیزا مال عشق اوله مال کم سن و سالاس دیگه حال و حوصله نیس ته تهش مسولیت پذیره

نرفتم اونم میگفت آسیب میبینی

الان ۱۸ سالته ؟

ببین من دوتا تجربه دارم

اولش با یکی دوست شدم ۱۷ سال بزرگتر از من بود منو دوست نداشت ولی خب دوست بودیم و عاشقش بودم از این ضربه خوردم چشم آبی بود دکتر

دومی هم چشم آبی بود ۳ سال از خودم بزرگتر بود وضعیت مالیش عالی بود هم نسبت به من هم نسبت به اون قبلی

عاشق منم بود از این ضربه های بیشتری خوردم و خیلی بیشتر ناراحتم کرد

اینکه فاز جنسی ندیدی ازش دلیل نمیشه که قطعا بخوادت

ی جوون بیس ساله باشه جلو خودشو بگیره اره اون دوستت داره

اما این یه مرد بزرگه...کلی تجربه داشته دیگه هول دختر نیس که کنترل کردن خودش سخت باشه

دیگه انگار قلق دخترارو یادگرفته...یجورایی کاربلده

چجوری خودشونو کنترل میکنن؟

تجربه و رشدی ک از نظر ذهن و روان تو این چن سال بدست اوردن نمیزاره ت این لحظه ها از کنترل خارج بشن،نامزد من بشدت گرمه ولی تاموقعیک من بهش اجازه نمیدادم دس نمیزد براحتی خودشو کنترل میکرد جوریک خودمم تعجب میکردم لحظه هاییک حتی خودمم نمیتونستم

خیلی پولدار بود به شدت ولی من از خودش خوشم میومد

از من نصیحت به تو

درسته مرد پولدار خوبه ولی با این فرض که پولی بهت برسه از سمت اون وگرنه با مرد فقیر فرقی نداره

این رو هم یادت باشه همون مرد پولدار با موقعیت خوب اگه دختری رو دوست داشته باشه باز هم ناراحتش میکنه حالا تو تصور کن با مردی باشی که نخوادت و دوستت هم نداشته باشه

از من نصیحت به تو درسته مرد پولدار خوبه ولی با این فرض که پولی بهت برسه از سمت اون وگرنه با مرد فقیر ...

دوستم داشت هزارتا نشونه ازش دیدم ولی همه ش میگفت تو اذیت میشیا

خب الان یعنی چطوره

ینی کنترل کردن خوپش هیچ ربطی ب دوست داشتن نداره

تاپیکاتو نگا کردم چرا با این ادم میخوای باشی؟سرت درد میکنه؟

ولشکن بابا بخاطر هیچ و پوچ و اینده ای که میدونی نیست چرا عمرتو هدر کنی

خب منم اینو میگم بقیه میگن نه برای رابطه میخواسته در حالی که خودش گفت آسیب میبینی و فلان و من میفهمی ...

صرفن رابطه نیس خیلی از نیازاش با رسیدن ب ت برطرف میشه ولی اینک فک کنی میتونه مص یه جوون بیس ساله با کله ی داغ عاشقی کنه فک نکنم اتفاق بیوفته ممکنه دوستت داشته باشه ولی ن دراون حد،وقتی میگ اسیب میبینی این جمله از دوس داشتنه یه عاشق نمیتونه چنین حرفایی بزنه

ما ۱۱ سال اختلاف سنی داریم🤚🏻🗿

الان چطوره رابطتون؟ من با نامزدم دوازده سال بود همه کلی ایراد میگیرفتن...البته تهش بخاطر مشکلات دیگه جدا شدم ولی خب سنش زیاد مشکلی درست نکرده بود