2777
2789
عنوان

دلم خیلی سوخت از حرف پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 51 پست
منم اینجوری فکرمیکردم تا بچم گفت. 😄متوجه شدم ک مثلا تو تی وی دیده یا تو اطرافیان ک اینا مثلا بچه ها ...

اره بچه اصلا نمیدونه خواهر برادر بیاری یعنی چی

مگر اینکه تو نحیط ازاد بوده باشه و با بزرگتر هایی بوده باشه ک حرف های متناسب سنش نبوده شنیده باشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ندارم

عزیزم هنچی چیز دردناکی نیست ک بخوای عصه بگیری

بچت بفرس مهد صب تا طهر

عصر خودت سرگرمش کن ی مقدارم تلویزیون

شبم با مدرش بازی کته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من پسرم مدرسه میره ولی تنهاست بارها ازش شنیدم و بارها گفتم ما مستاجریم و شرایط اقتصادی خرابه بعد بزرگ که بشید میگید ما که آینده ای نداشتیم چرا بدنیا آوردیمون.تلخه ولی من میگم که بفهمه من مقصر نیستم شرایط جامعه اینو میخاد

منم واسه دومی تو اقدامم ولی نمیشه تا همین چند ماه پیش میگم فقط تک فرزندی الان میبینم چقد سخته کاش بچ ...

شیر به شیر واقعا تا 6سال سختی داره فکر نکنید راحته

خودم دارم پیر شدم تا اینا بزرگ بشن، الانم که بزرگ شدن مدام دعوا دارن باهم... البته لحظه های شیرینم دارن اما دعواشون بیشتره😂

هرچه کنی به تو بازمیگردد، حال بنگر خیر است یا شر! 

خوب شاید بشه یه کاری کرد یعنی هیچ راهی نیست؟

نه اصلا پدرش که اسم بچه دوم بیاد تنش میلرزه

مامانم هم مدام بهش میگه نیار

من شاغلم مامانم طفلک خیلی درگیر شده

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
شیر به شیر واقعا تا 6سال سختی داره فکر نکنید راحتهخودم دارم پیر شدم تا اینا بزرگ بشن، الانم که بزرگ ...

الان ب مرحله ای رسیدم ک سختیارو ب جون میخرم کاش بشه برامنم فاصلشون زیاد نشه

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

عزیزم هنچی چیز دردناکی نیست ک بخوای عصه بگیریبچت بفرس مهد صب تا طهرعصر خودت سرگرمش کن ی مقدارم تلویز ...

اره خدا رو شکر سرش گرمه ولی اینجوری با مظلومیت گفت دلم سوخت

حرفهای بچه ۶ا رو بشنوید ولی جدی نگیریداسمش روشه دیگه بچهبا یه مویز گرمیشون میشه با یه غوره سردی

دقیقا

اره خدا رو شکر سرش گرمه ولی اینجوری با مظلومیت گفت دلم سوخت

براش دوست پیدا کن سرش گرم بشه دیگه نمیگه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
الان ب مرحله ای رسیدم ک سختیارو ب جون میخرم کاش بشه برامنم فاصلشون زیاد نشه

وای خیلی صبر داری شاید چون تجربه نکردی... من که دیگه اعصاب برام نمونده به نظرم همون یدونه خیلی عالیه.. اما بازم خداروشکر

هرچه کنی به تو بازمیگردد، حال بنگر خیر است یا شر! 

اره بچه اصلا نمیدونه خواهر برادر بیاری یعنی چیمگر اینکه تو نحیط ازاد بوده باشه و با بزرگتر هایی بوده ...

نه دیگه گفتم ک بچه ی منم گف. اما فقط چون دیده بود بچه های دیگه تو خونهدوتا هستن. سه تاهستن. اونم تو تی وی. چون ما خیلی کم جمعیتیم . یا میگف ی دختر بیاریم یاپسربیاریم بزرگش کنیم بازی کنیم.

parasoo1989@
وای خیلی صبر داری شاید چون تجربه نکردی... من که دیگه اعصاب برام نمونده به نظرم همون یدونه خیلی عالیه ...

شاید ولی تک فرزندی خیلی سخت تره اینکه دائم حوصلش سر بره دائم بخواد باهاش بازی کنی احساس عذاب وجدان میگیرم براش

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️