2777
2789
منم هرجا پدرشوهرم باشه عقب میشینم. ب خواست خودم البته

منم عزیزم من مشکلم این نیس بره عقب.میگم مهمونی رفتنی یا عروسی رفتنی دلم میخواد جلو باشم کسی پیش ما نباشه

خواهر داره ماشین داره شوهرش اونا سوار کنن

چون خودم تجربه کردم کاملا درک میکنم. الان هیچ کاری نمیتونی بکنی سعی کن اگه قراره با همسرت صحبت کنی اصلا در مقابلش جبهه نگیری و اگه دیدی داره ناراحت میشه دیگه حرفت رو ادامه نده.

از من به تو نصیحت من یه غلطی رو کردم تو تکرارش نکن... بعد عروسی حتما برید خونه خودتون و کاملا مستقل از اونا زندگی کنید وگرنه زندگیت خیلی سخت میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم بره عقب تازه جنگم راه میندازه مگه به شوهرت بگی اونا رو برسونه عقد باز بیاد دنبال شما

نمیخوام بره عقب عزیزم میخوام کلا سوار ماشین ما نشه مخصوصا تو مراسم ها

نامزدم میگه بابام ماشین داره ولی خب چرا با ماشین ما میاد

چجوری بگم این چیزارو دارم دیونه میشم

اینکه جایی میرید و تایم کوتاه باهم تو ماشین هستین به کنار به نظرم اونقدر مهم نیست. ولی وقتی بیرونید و زنگ میزنه از سرکار بیایین دنبالم بهت حق میدم. به همسرت بگو ناراحت میشم، بگو هرجا میریم نمیتونم برنامه واسه خودمون بریزم فکر اینکه مدام الان یکی زنگ میزنه که برسونیش اینجا و اونجا همش بهم استرس میده. بگو من نمیدونم چیکار کنی، ولی یه کاری کن منم حال بهتری داشته باشم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

باید از اولش حواست را جمع میکردی باید یه این درک میرسیدی که خانواده پسره از خود پسره مهم تره تا الاا ...

دقیقا همسرم آدم خوبیه آخه از کجا بدونم اینجور قراره بشه

انقدر بدبختن پدرش ماشین نداره خونه نداره کار ثابت نداره احمق ب فکر زن دوم بوده.

همسرم همچین ب پدرش احترام میزاره من اذیت میشم

ن کمکی ن چیزی

ب جای اینکه دست پسرشو بگیره کمک کنه خونوادش آویزون ماعه

چجوری بگم این چیزارو دارم دیونه میشم

عجب دغدغه خنده داری فقط برایه اینکه جلو بشینی این تایپیک زدن داشت واقعاک .زندگی دیگرونو سرچیزایه کوچیک درگیرن ولی زندگی منو حالا بدبختی میباره عجب دلخوشی هایی داری خوش ب حالت غم بدبختی نداری دغدغه ات فقط جلو نشستنه

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

الان شما گیر همین چند دقیقه ای ک تو ماشین کنار شوهرته . بقیه تایمت خالی نیست واس محبت ب همسرت!!

چرا حالیه من خوشم نمیاد جایی رفتنی خونوادش برداره اونا خودشون بیان مادرش عب نداره ولی پدرش ن با چ رویی میاد سوار ماشین میشه؟ ب مادرشوهرم خیانت کرده

میگن ماشین داره ولی خب چرا سوار ماشین ما میشه

وای یا خدا اخه اینم مشکله ؟ ببین وقتی یه مرد هست اونم خیلی بزرگتر باید بزرگتر بشینه جلو و زشته پدر شوهر بشینه عقب.

فرضا مهمونی برین بعد بیا جلو یا برای بدرقه اونوقت بقیه نمیگن عروسش احترام نمیزاره خجالت نمیکشه عقب فرستادش. تو میتونی بگی چرا با ماشین خودش نمیاد ولی درمورد جلو عقب نشستن نه نمیتونی.

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم