2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 290325 بازدید | 1065 پست
اون مادرشوهرت اگر ادم بود و دلسوز تو و آنقدر با فهم و شعور یود بدون اینکه تو بفهمی زنگ میزد به پسرش ...

دیگه روز زن بردن واسه عروس مد نکنید..واقعا ربطی نداره فک کن یکی واسه جاریش بخواد روز زن ببره خودت باشی میبری میگی سال اولشه

معمولا کاربر های جدید میان داستان سرایی میکنناینکه هر تاپیکی رو میبینیم بهش انگ فیک بودن بزنیم درست ...

دیگه هرکی نظر خودشو داره اگه من نمی نوشتم ده نفر دیگه مینوشت(اینو از تعداد لایکا میگم که هم نظرم بودن) هر کسی کامنت و نظر خودشو میذاره هرکسی خاست باور کنه هرکسی نخاد نمیکنه

https://daigo.ir/secret/21827714739

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا ارزش نداشت

کاش حرفش پیشنمیکشیدی اون ک دیگ کادو خدیده بود واقعا ارزش ی کیک بو بویی نداشت

ما شوهرمکیک خرید مزه ماست ترشیده میداد خدا شاهد خدا میدونه مال چن روز پیش بود گفتیم مریضمیشیم انداختیمش تو اشغالی

من چون یکمازشدخورده بودم حالم بد شد ابلیمو بهم داد

اینقد خندیدیم اخرش گفتم روز زن میخواستیبکشیم

همین ککیک خراب بود فکنم همیشه یادمونباشه😆😆

اسی جان من همه پسام هاتو نخوندم درحد چند صفحه

اولا به حرف خانمای اینجا توجه نکن که گفتن مادرشوهرت از عمد گفته..ممکن ناخواسته باعث دعوا شده باشه که اونم برای من پیش اومد واقعا هدفم دعوا نبوده یه چیزی گفتم بحث شده خودمم ناراحت شدم..خانمای اینجا یا بدبینن.یامادرشوهر خودشون اینطور یا بی عقلن کلااااا...خودت ببین مادرشوهرت دربقیه موارد چطور..پس نگو عمدی بوده شاید ناخواسته بود اما عمدی فکر نمیکنم

مامان خودمم بهرحال سنی ازشون گذشته سیاست ندارن شاید ناخواسته کاری کننن اما عمدی نه

دوم خودتم گفتی شوهرت کنترل اعصاب نداره حتماااا پیش اول روان پزشک دوم روانشناس مراجعه کنید

سوم اینکه حس میکنم خودتم اعتماد به نفس نداری یا یه چیزی مشکلی هست که هی ازشوهرت سوال میکنی دوسم داری.دوسم داری.نباید اینارو اینطوری بپرسی.میدونم خانماااا دل نازکن من خودمم دوست دارم طرفم هی بگه دوست دارم.اما بنظرم اینکه توازش میپرسی یه مشکلی هست...پس وقتی شوهرت رفت مشاوره خودتم برو اینارو تنهاییی به مشاور بگو که به شوهرت هی میگی اینارو بگو.تاا بررسی کنه وریشه یابی کنه.موفق باشی عزیزم

تاپیک دیدن مطلب خود درخواب رو توپتاپیک هام پیداکن واجراکن.شاید به دردت بخوره

منم دعاکن...راستی هرچیزی توخواب بهت نشون دادن توبیداری حتما تحقیق کن تاببینی به نفعت یانه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

دیگه روز زن بردن واسه عروس مد نکنید..واقعا ربطی نداره فک کن یکی واسه جاریش بخواد روز زن ببره خودت ب ...

من کفتم مادرشوهرش بگیره ؟

چرا حرف تو دهن ادم میزاری

بعدشم من مد نکردم برای عروس روز زن بگیرن شما بفرمایید تاپیک رو بخونید مادرشوهر اومده جلوی پسر و عروس و شوهرش به پسرش گفته چرا برای عروس جشن نگرفتی سال اولشه فلانی جشن گرفته( باعث شده اسی دعواش بشه با شوهرش)

من میگم اگر خیلی به فکر عروسشه و فهمیده با شعوره نمیخواد دعوا دزست کنه میرفت به پسرش بدون اینکه عروسش بفهمه میگفت برو جشن بگیر خودشم هدیه میگرفت میورد

هیچ وقت نگو خانوادم متوجه نشن میشه بزرگترین نقطه ضعفت

هی کیک بخر کیک بخر چیه ول کن واسه مامانش نمیگیره که نگیره اهل کادو نیست نباشه کارتشو بکیر برو واسه خودت خرید کن

الانم برای اینکه دلت خنک شه برو کلی خرید کن و استایل شیک بزن و به خودت برس

روز مرد هم براش کیک و کادو نگیر عین احمقا بهش توجه و محبت نکن

زیادی توجه و محبت کردی بزار اون بیاد سمتت

جشن بگیره برات!!!

مگه تولده.والامن نیدیدم کسی سال اول ازدواج روز زن واسه زنش جشن بگیره

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

بهت برنخوره ولی عجب شوهر داغونی

اصلا حق همچین کاری رو نداشت

چی بگم

خدا کمکت کنه

وقتی همچین ادمیه دیگه بفکر این چیزا نباش

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗