2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 292575 بازدید | 1065 پست

ببین زندگی بچه بازی نیست غلطی کرد بعد هم پشیمان شده اتمام حجت هم کردی تکرار نشه ببخش تا راحت باشی دوستش هم داری اما دلت پره حق هم داری بعد اون رابطه هم داشتی احساس امنیت کن 🌺 🌷 🥰 💐 زندگی را از نو شروع کن 🌺 تاپیک را هم قفل کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم، با خنده گفتم نگران نباشید من کادوم و گرفتم اما تو دلم گفتم شوهرم نه جشن برام گرفت نه گلی برام ...

خب چرا اینو تو دلت نگه داشتی آخر شب بعد از رفتن اونا با به لحن خوب و خنده همینو به شوهرت میگفتی ببینی چه جوابی میده با خودت تا فردا حملش نمیکردی که بشه کینه

از من بهت نصیحت دفعه دیگه جایی که همه جمع هستند برا جمع از جیب خودتون خرج نکن و شوهرت زیر فشار برای خوشگذروندن بقیه نکن

عزیزم نمیخوام بهت فاز بد بدم اما این رفتار خوبش موقتیه و دوباره رفتار زشتش رو ادامه میده و دست بزنش هم روشه اگه بچه نداری بچه نیار و طلاهات رو برای خودت نگه دار و برای خودت پس انداز کن اون اخلاقش با ناراحتی و صبوری شما تغییری نمیکنه و به مرور هر چقدر بیشتر بگذره دلخوری شما ازش بیشتر میشه و دیگه دوست داشتن هم کاری رو پیش نمیبره مواظب خودت باش و سعی کن باردار نشی

مامان یه گل پسر کوچولوی پرانرژی  ❤️
مادرشوهرت طرف تورو نگرفته در واقع زده تو سرت تا حالت بد بشه که موفق هم شد واقعا ساده ایی

این حرف از شما بعید بود

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔