2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 177835 بازدید | 938 پست

میشه امضامو ببینید لطفا

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

اسی من اصلا کاری به اصل قضیه ندارم که تو مقصری یا همسرت،اما میتونم یه چیزی بهت بگم امیدوارم به دردت ...

اما دیگه فایده ای نداشت ،رفتم روانپزشک ،همه گفتن نرو خوب نیست عادت میکنی به قرص هاش اما من گوش نکردم ،رفتمو دارو مصرف کردم،حالم خیلی بهتر شدم دیگه عصبی نمیشدم،اگر کسی هم عصبی میشد من آرومش میکردم ،اصلا برای خودمم جای تعجب داشت ،میگفتم من چقدر عوض شدم ،۳سال تحت درمان بودم الان دیگه خداروشکر حالم خوبه و یه دوماهی میشه دیگه قرص مصرف نمیکنم،به نظرم زندگیت حیفه نزار زندگی که به سختی به دستش آوردی به آسونی از دستت بره،شوهرت و ببر دکتر درمانش کن مطمئن باش خوب میشه،ببخشید زیاد حرف زدم اما دلم نیومد نگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اصراری داشتی به گرفتن کیک آخه. رفتی رو مخش اونم که میگی کنترل خشم نداره. کادو گرفته که بنده خدا. ...

كاملا باهات موافقم بعضيا خيلي تو مخي ان اقا نميخواد بخره ولش كن جهنم يه كيك بشه كارد تو شكمت بايد بيايي بريني توي اعصاب خودت و شوهرت سر يه كيك و جشن و سوپرايز اين داستان ها؟ واقعا كه

دقیقا فرد بعدی هم ممکنه مشکلات بزرگتری داشته باشهکلا هیچ انسانی بی عیب نیست من کار شوهر اسی رو تایید ...

عزیزم تازه اگه نفر بعدی وجود داشته باشه چند نفر میشناسم خوشی زد زیر دلش ون شبیه حرفهای ناپخته اینجا شوهره خوب بود مرد زندگی زنه عین ملکه زندگی میکرد خوشی زد زیر دلش یا بنده خدا اون زن هم مشگل شخصیتی داشت سر هیچ پوچ طلاق گرفت الان شده ۵۳ ساله هنوز مجرد ولادت پشیمان من تو یه تاپیک که داشتن تشویق به طلاق میکردن گفتم گفتم طلاق نگیر بساز برو مشاوره زندگی ساختن هنره وای هرچی فحش ناموسی بود به من دادن که شماها بدبختی فلانی بمانی زن باید طلاق بگیره مستقل شه آخرم اومدم بیرون دیدم اینا بلوغ عقلی ندارن برا چی خدا گفته طلاق مکروه ترین حلاله چون خدا میخاد زندگی ساخته بشه نه خراب

متنفرم ازین مناسبت ها روز زن روز مرد شب یلدا روز دختر و هزار تا چرت دیگه ولی کنین تو رو خدا وقتی میبینین شوهراتون همچین مردای نالایقی هستن اصلا به روشون نیارین عزت نفس داشته باشین گرفت گرفت نگرفت به درک که نگرفت بیشعوری خودش رو نشون میده وقتی اینقدر اصرار میکنی کیک بخره وقتی نمیخره به جهنم خودت برو بخر نتونستی خودت درست کن خودت برای خودت ارزش قائل شو

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
بخدا اگه بهم بگن میکروچیپ تو بدن ادما کار گذاشتن همه دارن روانی میشن باور میکنم....چند روزه هرچی تاپ ...

تاپیک فیک رو فراموش نکن چه ربطی به میکرو چیپ داره

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

عزیزم تازه اگه نفر بعدی وجود داشته باشه چند نفر میشناسم خوشی زد زیر دلش ون شبیه حرفهای ناپخته اینجا ...

وقتي سنا ميرن بالا عقلا هنوز بچست نتيجش ميشه همين شرايط ازدواج نداري نكن عقلت براي زندگي كفاف نميده نكن دنبال چي هستين؟

اکثر این مشکلات و دعوا ها از پر توقعی میاد وقتی به بار گفتی کیک نخریده چرا خودتو سبک کردی بخاطر شکم خودت میپختی کادو داده بود دیگه 🫤بچگانه بود واقعا

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

وقتی برات کادو گرفته لازم نبود با حرف مادرشوهرت بری مثل بچه کوچیکا ایراد بگیری برا کیک واقعا زنها خو ...

توقع زیادی دارد از شوهر بدبختشون انقد پیله میکنن تا وحشی سه

اصلا باید جلو مادرشوهر حفظ ظاهر میکرد میگفت کادو گرفتم دیگه کافیه