2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 251330 بازدید | 1065 پست
چقد شما خوب صحبت میکنی عزیزم واقعا یکیو دیدم یه سری چیزارو درست بگه تو این سایت بلاخره

بله گلم اگه اسی کتاب بخونه تفاوت مرد زن انواع مردا انواع محبت های آقایون را متوجه میشه گلم محبت هرمرد شبیه هم نیست یک نوع تیپ مرد محبت را میتونه زبونی هم مطرح گنه یکی لمسی میتونه بیان بکنه با بوسیدن درآغوش کشیدن اینا یک نوع مرد هم فراهم کردن زندگی خوب آرام وتامین خوشبختی و رفاه زن را محبت میدونه وبا این کار عشقش را نشون بده هرکس باید ببینه همسرش کدوم نوع هست احتمالا همسر اسی از اوناست گه اهل قربون صدقه مدام دست گرفتن اینا نیست محبت را خرید کادو اینا نشون داده ولی اسی توقع محبت زبونی داشته رو اعصاب رفته عصبی شده درسته زنها دنبال محبت زبونی هستن ولی تیپ بعصی آقایون زبونی نیست نمیتونن زبونی محبت گنن گلم مثلا کادو میخره که عشقش را بیان کنه میبینی یک مرد طلا میخره برا خانمش ولی نمیتونه جمله دوستت دارم را بگه این دلیل بد بودن آقا نیست تیپش این شکله .برا زندکی خوب داشتن مطالعه خیلی خوبه .اینجا خیلی زندگی ها دیدم سر مسائل جزئی خراب شده درصورتی که باکمی مدیریت زندگی میشه زندگی را ساخت مغز آقایون فرق داره با خانمها عین خانمها گه با هم فرق دارن آقایون هم فرق دارن نمیشه سریع قضاوت کرد البته کتک کاری همسرش هزار درصد غلطه باید درمان بشه خشمش را بره دکتر .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐 یک کلمه از مادر عروس

کاش مادر عروس بودی .. عروس کتک خور و زیر مای شوهر نبودی و یکم عزت نفس داشتی . اابته امثال تو مشخصه بخاطر اینکه مرده خرجتو بده چسبیدین بهش . اینکه ولت کنه کسی نمیخوادت . کاش یکم مستقل تر بودید ک انقد بخودتون ظلم و سنم روا نداشتید . خدا بتو هم عقل بده ک بجای کنه بودن مستقل تر بشی

چقد خونه زندگی خراب کن هست اینجا همینجوری امار طلاق سر ب فلک میکشه چهارتا از این حرفا رو به اطرافیان ...

بی فرهنگ و بی عقلن .از روی ۴تا خط توضیح تاپیک میگه طلاق بگیر .

اینا یا بچه مدرسه این یا زن گنده ی بی عقل

چقد خونه زندگی خراب کن هست اینجا همینجوری امار طلاق سر ب فلک میکشه چهارتا از این حرفا رو به اطرافیان ...

بله یه کاربر هم بود اسمش یادم نیست میگفت بخاطر حرف کاربزا طلاق گرفته میگفت مجرد مونده خواستگار نداره بشدت پشیمونه میگفت کاش مدارا کرده بودم اون وقت تو تاپیک که ما گفتیم زندگیت را بساز طلاق خوب نیست چقد به ما فحش دادن

به نظر میآید زن پر توقعی نیستی اینم گناه نیست که تو دلت کیک خواسته حالا شوهرت به هر دلیلی نگرفته

یه حرفو بیشتر از دو بار تکرار نکن ببین چند بار گفتی کیک و شیرینی بخر نه فقط برا این موضوع اینو کلی بهت گفتم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

کار شوهرت اشتباه بوده که کتک زده ولی کبریت این آتیشو شما روشن کردی

حالا بیچاره واست هدیه که خریده فقط یه کیک نخریده خداییش بشین خودت فکر کن یه کیک ارزش این همه بی حرمتی و جار و جنجال داشت

بخدا یه ذره درک هم خوبه اقا شاید شوهر اون لحظه نداشته بخره شاید داشته اصن نخواسته بخره خب شما هم اینقد پا پیچش نشو دیگه

ببین اون دیگه چه اسکلی بود

وقتی بجا مشورت با اهلش میاند اینجا نظر سنجی میگنن همین میشه یه مشت افراد بی تجربه اشتباه مشاوره میدن ماها هم رو دلسوزی میگیم زندگی را باید ساخت مگه مشکل غیر قابل درمان باشه میان ما را فحش میدن