2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 78261 بازدید | 583 پست
زندگیم همیشه خوب بوده نمیخوام برای یه اشتباه خرابش کنم ما بعد کلی جنگیدن با خانواده ها بهم رسیدیم شر ...

امیدوارم دیگه همچین گوهی نخوره

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

زندگیم همیشه خوب بوده نمیخوام برای یه اشتباه خرابش کنم ما بعد کلی جنگیدن با خانواده ها بهم رسیدیم شر ...

تاپیکات که اینطور نمیگن

سال اول ازدواج کردی

همسرت چند بار قابلمه پرت کرده و خودت هم کتک خوردی

تعریفت از زندگی خوب دقیقا چیه؟؟؟

اگه فکر میکنی همین زندگی خوب و اوکی هست خب پس الان مشکلت چیه دقیقا ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه اومد کلی التماس و غلط کردم و منو ببخش و اما واقعا هنوزم نبخشیدمش یاد اون صحنه ها میوفتم حالم ب ...

من باورم نمیشه بخاطر یه کیک اینهمه بد کتکت زد.پس مریض دو قطبی هست شوهرت و تو اینهمه سال نفهمیدی.کتک زد بعدش سریع غلط کردن افتاد.یه جای کار میلنگه

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

اسی واقعا عقلت کم بوده که همونجا موندی دفعه اول که زدت باید قهر میکردی تاکسی میگرفتی میرفتی خونه بابات زنگ میزدی مامانش که پشیبانیت کرده بود آبروش میبردی تا خودش با غلط کردن میومد دنبالت

ببین تجربه کردم که دارم بهت میگم از همون اول اگه شل بگیری تا اخر تو سری خور و ترسو میشی و همیشه دستش روت بلنده

خیلی از مردا این رگ عصبانیت یکدفعگی و دیوانگی رو دارند

از اول باید حدش رو نشون بدی که تا جایی کوتاه میای و احترام نگه میداری که اونم بهت احترام بزاره

حالا جدای این کاری ک باهات کرد واومدی اینجا گفتی ک میگم اوکی دلت پر بوده نمیتونستی ب کسی بگی اینجا گفتی ولی دیگه واقعا دوماه گوشت نداشتن چیزی نبوده ک بیای اینجا بگی ک تو همچین موقعیتی بعضیا پیرن عثمان کنن هی بزنن تو سرت .کلا یاد بگیر هرچیزی هرجا نگی ی کم تودار تر باش ی کم صبورتر عمل کن هم خودت راحتتری هم اعصابت والا روان منو بعضیا بهم ریختن هی با گفتن تو دوماه گوشت نداشتی خب نداشتی قتل ک نکردی

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

من اگه میخواستم برم خونه بابام راحت میتونستم اصلا کافی بود زنگ میزدم بابام .با اینکه شهر خیلی دوری ه ...

بره بمیره خبر مرگش

مگه گناهی کردی. خواهرتم بخواد جدا شه. مردیم انقدر به خاطر حرف مردم سوختیم و ساختیم. مثلا از دور بگن آفرین چه زوج خوبی از بدبختی و بیشعوری شوهرت چیزی کم میشه. اگه بدبخت زندگی کنی اما با شوهرت باشی بهت چی میرسه

آخ مرد شور حرف مردم که همه رو بدبخت میکنه درحالیکه نظرشون هیچ سود و منعفتی نداره تو کیفبت زندگی آدم

برا یه کیک ساده که با زبون خوش بگی بخر کتک زده. کاش وقتی میخواست بزنی هپون اول داد میزدی از ترسش خودشو جمع کنه کثافت روانی

مطمئنم که بدون غرض بوده و ناخواسته باعث روشن کردن این آتیش توی دل من شد

بدبخت چی گفته؟ به شوهر یابوت تیکه انداخته که برو کیک بخر. که بهش شعور روز زن یاد بده. حالا مادرشوهر شد مقصر. انقدر دنبال مقصر نباش جز شوهر روانی و مریضت هیشکی مقصر نیست

بابا ترو خدا سعی کنید تو طول سال با هم خوب و خوش باشید درسته عیده قشنگه شیرینی پخش کنیم شاد باشیم ولی با این گرونی و بدبختی ترو خدا بیاید این رسم رو باب کنیم با هم تو طول سال خوب باشیم به هم هدیه های کوچیک بدیم یکی رو میشناسم خیلی زن باز وهوله ولی روز زن کادو خوب به زنش میده خوب کادوت بخوره تو سرت...

یا تو ولنتاین میدونید چقد دختر سر یه خرس و شکلات بکارت شونو از دست میدن یا چقد آمار سقط بعد از ولنتاین زیاد میشه

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers
اسی تو یه کم لوس بازی درآوری و شوهرت حس کرده قدر نشناسی ولی دیکه شورش را در آورده فعلا نبخشش تو قیاف ...

شوهرش گه خورده با یه کیک خریدن فکر میکنه زنش خودشو لوس کرده میزنش. اونم دلبری میکرد میگفت دفعه بعد. حالا فردا یا هرچی

یا اصلا ندارم الان. خواسته نشون بده همه کاره و تصمیم گیرندست و هروقت بخواد کاری میکنه خبرش

خب ببخشیدااا تو جشن خودتو عین....گرفتی و بی توجهی کردی به جشن،وباگوشی ور رفتی یعنی برام دیگه جشن وکا ...

فکر کنم شما کاربر مردی والا انقدر از این مرد دفاع نمیکردی

البته یه تاپیک دیگه هم دیدمت که به کاربری که میگفت تو عقد جدا شدم میگفتی یا زن مرده میاد میگرتت یا مسن یا هم مرد مطقه ای که دو سه تا بچه داره

یکم یواش تر، کمی هم منصف باشید

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

بابا ترو خدا سعی کنید تو طول سال با هم خوب و خوش باشید درسته عیده قشنگه شیرینی پخش کنیم شاد باشیم ول ...

بابا یه کیکه. توی سال یه تولد و روز زن داریم. چرا یکم توجه و احترام به زن رو تخیلی و فشار مالی میبینیم

چرا یه مرد نباید ارزش قائل باشه

همه میگن زنی که خرج نداره ارج نداره تو نی نی سایت واسه یه کیک ساده خواستن همه میگن فشار نیار نداره

نداره خبر مرگش با قربون ثدقه و زبون خوش بگه. بگه جبران میکنم بعدا فعلا نه. نه اینکه کتک بزنه توهین کنه

هر کاری هم کرده باشه اصلا حق نداره بزنه واقعا اینطور مردا رو باید آب جوش کرد ولی رفتار زنها هم درک ن ...

برای اولین بار یه خواسته کوچیک و ارزون و ساده داشته

خواسته توجه و عشق بگیره اهمیت بگیره

بعد وحشیانه کتک خورده

خوشبخته؟؟؟

بابا یه کیکه. توی سال یه تولد و روز زن داریم. چرا یکم توجه و احترام به زن رو تخیلی و فشار مالی میبین ...

من کار شوهرشو تایید نمیکنم اصلا نر جماعت شکر میخوره دست روی زن بلند کنه..

ولی میگم کلا سعی کنیم تو طول سال با هم خوب باشیم حالا روز عید هم کیک بخریم دور هم بخوریم و جشن بگیریم ولی دیگه نه اونقدرآنچنانی و عجیب غریب

ببین یه بار دیگه متنو بخون گفتم طرف همه غلطی میکنه روز عید جلو همه برای خودشیرینی کادو آنچنانی میخره که چشم اطرافیان رو کور کنه در حالیکه زنش دلش خونه از کاراش خوب این الان چه فایده ای داره ارج نهادنه

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers