2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 104220 بازدید | 734 پست
والا تو تاپیک قبلی میگه دو ماهه گوشت نگرفتیم و وضع مالیشون خوبه نیست چون قسط داریم و ...بعد همسرش هد ...

هر کاری هم کرده باشه اصلا حق نداره بزنه

واقعا اینطور مردا رو باید آب جوش کرد

ولی رفتار زنها هم درک نمی کنم

خودم زنم

ولی اکثرا حسودن ...چشم و هم چشمی دارن

رقابت دارن

وقتی کادو برات گرفته همین مهمه

خودت می دونی خوشبختی

حالا بقیه فکر کننن که کیک نگرفته مهم نیست واقعا

نباید تحت تاثیر همه حرف ها بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی که بایک کیک گرفتن برای مرد جهنم بشه اصلا نباشه بهتره اون چه مردیه که عرضه خرید یک کیک هم نداره ...

وقتی تو تاپیک قبل میگه دو ماهه گوشت نخریدیم و نداریم و...شاید شوهرش پول کیک نداشته واقعا هم میدونید که گرونه

بعد هی ببینی زنت اخم و تخم با اینکه براش هدیه روز زن گرفتی حالا

اینا رو میبینم عصبانیت و قدرشناسی رو به شوهرش حق میدم ولی کتک رو نه به همین وجه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شما همسرت مشکل کنترل خشم شدید داره

از اون تاپیکی که سر یه جمله قابلمه رو پرت کرد وسط آشپزخونه یادمه

به نظرم اول برید پیش روانشناس یا روانپزشک تا این مشکلو حل کنه

مشخصه دوستت داره ولی کنترلی رو خودش نداره

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

والا تو تاپیک قبلی میگه دو ماهه گوشت نگرفتیم و وضع مالیشون خوبه نیست چون قسط داریم و ...بعد همسرش هد ...

همه چیزایی که گفتی حقیقت

دو ماه وضع زندگیمون سخت بود و نتونستیم گوشت بخریم چون قسط اون دو ماه خیلی سنگین بود برامون

اما وضعمون که همیشه اینجوری نبوده و نیست

طلا هم کلی دارم .طلا و که نمیشد بیام بفروشم گوشت بخرم

اون دو ماه هم گذشت و ما وضعمون بهتر شد تونست برام هدیه بخره

البته من خودم حسابام از شوهرم جداست و همیشه پول داشتم اما خرج زندگی نمیکنم .حتی تو تاپیک گوشت هم بخونی ، نوشتم که خودم ۱۰ تومن دارم(اون موقع)

واا کدوم مادر شوهری واسه عروسش جشن روز زن گرفته؟؟شاید فکر کرده ،پسرش خودش شعورش میرسه،شاید همینجوری ...

بیا خودمونو گول نزنیم

وقتی دیده جشنی نگرفته ، دیگه گفتنش چی بوده که چی بشه مثلا؟ بگه من چقدر عروسمو دوست دارم و طرفدارشم؟

مطمئنم که بدون غرض بوده و ناخواسته باعث روشن کردن این آتیش توی دل من شد

وقتی میگی وضع مالی شوهرت بده دوماهه گوشت نخوردید چه زن بی فکری هستی باوجود کادوی روز زن،ازش توقع کیک وجشن هم داری،وقتی مداره ازکجا بخره؟؟؟؟

وقتی میگی وضع مالی شوهرت بده دوماهه گوشت نخوردید چه زن بی فکری هستی باوجود کادوی روز زن،ازش توقع کیک ...

چون میدونستم داره

ما فقط حدود ۲ ۳ ماه وضع زندگیمون سخت بود و بعدش همه چی بهتر شد خدا رو شکر

الان هم پول داشت