2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 163332 بازدید | 903 پست

ایندفعه که کتک خوردی ولی دفعه بعد انشالله نباشه کتک و این جور چیزا ایندفعه بهش اولتیماتوم بده که تکرار نکنه

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
فقط اوناییکه به مادر شوهره تهمت پست فطرتی ودوبهم زدنو...زدن،مگه تو دل اون بنده خدا بودین؟؟

مهم نتیجه کاری بود که کرد

بچه نبود میدونست حرفش با دل اون عروس چکار میکنه و این کار رو کرد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی رابطه قلبی شوهرت با مادرش چه جوریه ؟بگو تا بهت بگم دردش چی بوده

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

گفت من دیگه این زندگی و نمیخوام گفتم باشه مشکلی نیست میرم با خودم گفتم عیب نداره میرم با پول طلاهای ...

استارتر اگه تاپیکات واقعیه شما داری با یه بیمار روانی زندگی میکنی و بهتره تا بچه نداری جدا بشی

ایشالا دستش بشکنه چرا وایستاده بودی کتک میخوردی توهم میزدیش در هر صورت که کتک رو میخوردی حداقل سکوت نمیکردی وقتیم خودشو میزد نباید جلوشو میگرفتی حالم بهم میخوره از این قلدری مردا کمم نیستن

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

گفت من دیگه این زندگی و نمیخوام گفتم باشه مشکلی نیست میرم با خودم گفتم عیب نداره میرم با پول طلاهای ...

امیدوارم حداقل اینقد زرنگ باشی که خونه یا ماشینی چیزی بنام خودت بزنی

از این مرد ادم درنمیاد

وقتی سال اول که خوش خوشانه اینه

اون که وظیفش بوده لطفی نکرده این کیک هم چی میشد بخره ؟ مگه پول کیک چقدره ؟ ورشکست میشد؟ باوجود خواهش ...

تا اینجا که کیک نخریده به شوهر اسی حق میدادم اگه جور دیگه ای رفتار میکرد

ولی به هیچ وجه حق وحشی گری و سلاخی کردن نداشت اصلا اجازه نداشت دست رو اسی بلند کنه بخاطر مسئله چرت و پرتی مثل این شوهر اسی اصلا نرمال نیست

این اسی اگر جواب بده من الان بهتون میگم درد شوهرش چی بوده

فقط به من بگو رابطه شوهرت با مادرش چه جوریه؟

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

من اگه میخواستم برم خونه بابام راحت میتونستم

اصلا کافی بود زنگ میزدم بابام .با اینکه شهر خیلی دوری هستن اما میومدن دنبالم و دیگه هیچ وقت اجازه برگشت نمیدادن بهم

اما شرایط خانوادم جوری نبود منم برگردم ، آبجیم در شرف جدایی .منم میرفتم خیلی بد بود .

از یه طرف زندگیم خیلی خوب بود ما عاشق هم بودیم اما نمیدونم چرا اینطوری شد

من بعد ۷ سال سختی بهش رسیدم

هر دومون خیلی سختی کشیدیم

بعد کلی التماس، گفتم باشه من نمیبخشمت اما زندگیم و میکنم و نمیخوامم خانوادت چیزی متوجه شن از دعوامون

آخرش تابلو بود

از کتک رسید به گوه خوردن!!!!

از التماس برای کیک رسید به من زن مستقل و قوی هستم و میرم ؟!!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه دارم مینویسم زیاده چند روزه کلنجار رفتم اینجا بگم یا نه .آخه خیلی آدم تو داری م اما دلم پره

عزیزم تو چیز خیلی بدی هم نگفتی شاید اون رفته رو مخش ولی خب حق نداشت اینهمه تو رو بزنه واقعا وحشی شدن مردها

سابقه نداشت قبل این ؟

❤من جهنم‌ده ده باش یاسدیقا قویسام سنیله ،                       هئچ آییلمام کی دوروب جنّت ماوایا گلیم.❤ sh