2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 163444 بازدید | 903 پست
توروخدا. بس کنید این کادو. و روز زن. نمیدونم فلان و فلان والا من اصلا برام مهم نیست. باورمن شوهرمم ...

ده روز قبل روز زن کادو میخان یه هفته مونده تبریک میخان خود روز زن جشن و کیک و....میخان

بابا زن بودن مگه چیه که اینهمه تاج کردین گذاشتین روسرتون

والا آدم حالش بهم میخوره

زمدگی رو جهنم میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا. بس کنید این کادو. و روز زن. نمیدونم فلان و فلان والا من اصلا برام مهم نیست. باورمن شوهرمم ...

اصلا هدیه و جشن دلیه ،نه زوری و گفتنی

قشنگیش به همینه طرف بخاد و خودش این کار رو کنه گفتن ما واقعا بی ارزش میکنه اون کار رو انکار ما کارگردانی کردیم اون بازیگره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

سرم تیر کشید اسی چجوری یکدفعه به این حیوون تبدیل شد کارهاش نرمال نیست اونم وقت ازدواجش نبوده مگه حیوان که اینجوری واکنش نشون میده

شکایت کردی ؟؟؟

اسی از من ب تو نصیحت تا مثه من نشی دارم جدا میشم .

اگر حس کردی شوهرت بهت کمتر اهمیت میده یا برات زیاد ارزش قائل نیست خب پس ی کاری کن تا براش با ارزش بشی ن مثه من ک ب جای این ک شوهرمو تربیت کنم و درستش کنم فقط جنگ راه مینداختم البته شوهر منم خیلی بی مسولیته

ولی واقعا راسته ک میگن مردا بار دوم ب دست زنشون تربیت مبشن

هنوز اولشه میشه درست کنی ولی با دعوا نه با سیاست و با زبون نرم

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

ولی واقعا اون ادم نیس

حیف کردی خودتو فک میکردم انقد سر به سرش کردی ناراحت شده

حق نداشته بخاطر کوتاهی خودش قهرم کنه

بعد کلی کتک اومدیم خونه

مثلا روز من بود بخاطر منه زن جشن گرفته بودن اما اون مکان شد شکنجه گاه من

شانس آورد از مسئول هاشون سر راه کسی مارو با اون وضع ندیدم وگرنه اخراجش میکردن

اون روز هر شماره ای بهش زنگ زد با ترس جواب داد که نکنه از دوربین ها دیدن ..

بخدا اگه بهم بگن میکروچیپ تو بدن ادما کار گذاشتن همه دارن روانی میشن باور میکنم....چند روزه هرچی تاپیک میخونم شوهراشون یهویی زده ب سرشون روانی بازی دراوردن...احمقای خر...اعصابم خورد شد واقعا