2777
2789

من به شدت احتیاج دارم یکی رو از زندگیم حذف کنم ولی چون فامیل نزدیک هست نگران حرف مردم هستم کاش میرفتم یه شهر دیگه کاش از فامیل و خانوادم دور میشدم دنیا بهشت میشد برام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه در حد سلام و علیک باشی؟ خونه اش نرو اما قهر نکن،، جایی دیدیش سلام کن فقط

من مجردم مشکلم با عروسمون هست طبقه بالای مادرم میشینن ۱۵ ساله زندگی رو برام زهر کرده الان شده ۲۸ سالم به شدت روحمو زخمی کرده کاش دور بودن مشکلی نداشتم که هرروز عذاب میکشم خدا کنه ازدواج کنم برم

با کل خانواده و قوم شوهر قطع ارتباطم و راضی ام تو مخی ها تو نامزدی انقدر رو داده بودم بهشون که مجبور ...

منم اگه اینجوری ادامه بدم مطمعنم کارم به دارو میکشه

منم اگه اینجوری ادامه بدم مطمعنم کارم به دارو میکشه

حیف تو نیست بخاطر یه ادم ابله خودتو مجبور به دارو خوردن کنی درسته ادمو اروم میکنه گاهی ولی کلی عوارض داره که من الان درگیرشم

فقط بکش بیرون یا جوابش و بده ازش بخواه احترامتو نگهداره نمیداره دکمه کنسلش و بزنو تمام هرکی ام هرچی گف برو خودت نیار بگو اینجور ترجیح دادم صلاح دونستم والا فردا مریض بشی همون ادمای دورت میان بدادت برسن حالتو نمیپرسن

حیف تو نیست بخاطر یه ادم ابله خودتو مجبور به دارو خوردن کنی درسته ادمو اروم میکنه گاهی ولی کلی عوارض ...

دارم تنهایی برای تغییر حالم میجنگم کاش بتونم حالمو خوب کنم

دارم تنهایی برای تغییر حالم میجنگم کاش بتونم حالمو خوب کنم

منم همین بودم هرکار کردم سکوت فاصله کمرنگ شدم دیدم بدتر شدن حالا دیگه پشتسرگویی و شوهره رو پر میکردن

تا خودم وارد عمل شدم حرف دلم هرچی بود زدم دیدن نه اونقدرام بی سروزبون و ترسو نیستم

عقب کشیدن ادم بده شدما ولی خب شرشون کنده شد

ولی تو با سیاست پیش برو که نگاها برنگرده سمت تو بپیچونش بگو مریض بودم سرم درد میکنه نمیتونم جواب بدم بیام نیستم فلان خیلی کمکته

حرفاتم تو دلت نریز شده با خنده شوخی جدی هرچی حد و مرزتو نگهدار تمام.

هیشکی تو دنیا حق نداره حال تورو بد کنه بی احترامی نپذیر تمام.