من خیلی درگیر بختک بودم ی تایمی اکثر اوقات و گاهیهم همراه با توهم یا خوابای ناجور بود بعد خوردم ب مدرسه فشار امتحانا زیاد شد چیزی ظاهری احساس نمیکردم ولی انگار اضطراب شدید داشتم کم کم باید 10 11 ساعت میخوابیدم تا بتونم بلند شم و ذهن بیدار داشتم از چند ثانیه قبل خوابم مغزم شروع ب فکر راجب چیزای بیخود میکرد بعدم تا لحظه بیدار شدنم ادامه پیدا میکرد و صرفا جسمی خواب میبودم الان دیگه این ذهن بیدار و ندارم ولی ب شدت کابوس میبینم چیزای عجیب و بیشتر اوقات فقط دارم میبینم و خودم اصلا تو خواب نیستم و حدودای ساعت 1 2 مث الان میپرم از خواب بعدشم حس سنگینی دور تا دور مغزم دارم و عصبی میشم. چیکار کنم علتش چیه
خودمم خیلی تحقیق کردم ب چیز خاصی نرسیدم مگه اینکه همون استرس باشه ولی یادمه ی بار یکی از دوستام بهم میگف من ذهنم بیداره موقع خوابم حتی درس میخونم ولی نمیدونم این تا چه حد شبیه اونه
ببین اینجوری ک تو مثلا میخوای بخوابی وقتی ب گیجی رسیدی دقیقا تو اون فاصله ای چشات داره بسته میشه و خواب میری مغزت شروع میکنه تو متوجه نمیشی گاهی اوقات ولی وقتی زمان میگذره مثلا 10 ساعت بعد بیدار میشی متوجه میشی ک مغزم داشته کلا فکر میکرده و از لحاظ ذهنی خواب نبودی واسه من دوحالت داره یکی فکرای سطحیه ک فشار خاصی نداره ولی انرژی میگیره ک باعث میشه جا 7 ساعت مثلا 10 ساعت طول بکشه تا جسم و مغزم بتونن شرایط و هندل کنن بیدار شم دومیش هم یهو انقد فشار فکر تو خواب زیاد میشه ک بعد 1 ساعت 2 ساعت بیدار میشی حتی نیم ساعت