fati_0230 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 867 عنوان چرا مردها تنوع طلبن 181 بازدید | 16 پست دقت کردم حتی بهترین دختر و خوشگلترین و با اخلاق ترین ها هم بهشون خیانت شده خب واقعا چرا بنظرتون چرا با یکنفر نمیتونن زندگی کنن و تعهد داشته باشن؟؟🤔🤔 دلم خوابی میخواهد از جنس مرگ تنم آغوشی میخواهد از جنس قبر🙂🖤 امروز | 01:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چش_کوچولو عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 1471 کی گفته مردها تنوع طلبن؟؟همه اینطور نیستن من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️
پاییزان۸۳ عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 10828 واقعا سوال منم هست بخاطر همین از ازدواج میترسم و ازدواج نمیکنم
shabnam849 عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 381 اولن اینکه مردا کلا ذاتشدن خرابه دوم اینکه مشکل از همجنس خودمون هم هس علاوبر اینکه جنس مخالف خیانت میکنه هم جتنس خودمون هم به خودمون خیانت میکنه
dandalion عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 4002 نمیشه گفت مردها تنوع طلبن، چون واقعا همه آقایون اینطور نیستنما خانمهای تنوع طلب هم کم نداریمتنوع طلب بودن متاسفانه یه اختلاله بعضی ها هم ذاتا هیز هرزه ان مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤
mrs_moon عضویت: 1403/12/03 تعداد پست: 435 همه اینطور نیستن..اگرم باشه چون دخترا مفت شدن...وقتی گزینه های زیادی دارن که در اختیارشونه پس به یه نفر متعهد نمیمونن..سنگ مفت گنجشک مفت!
fati_0230 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 867 کی گفته مردها تنوع طلبن؟؟همه اینطور نیستن درسته پسر های خوبم هستن ولی قبول کن از هر ۱۰ نفر ۸ نفرشون دوست دارن با چند تا دختر باشن و زندگی ثابت رو نمیخان دلم خوابی میخواهد از جنس مرگ تنم آغوشی میخواهد از جنس قبر🙂🖤
م_م۲۲ عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1035 درسته پسر های خوبم هستن ولی قبول کن از هر ۱۰ نفر ۸ نفرشون دوست دارن با چند تا دختر باشن و زندگی ثابت ... واقعا؟😮 خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
چش_کوچولو عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 1471 درسته پسر های خوبم هستن ولی قبول کن از هر ۱۰ نفر ۸ نفرشون دوست دارن با چند تا دختر باشن و زندگی ثابت ... به نظرت چرا اینطور شده؟؟مردی تنوع طلب میشه که چشمش رو کنترل نکنهاز اون ورم که دخترا دیگه شورشو تو برهنگی درآوردناگه حداقل خانم ها رعایت میکردن و تو خیابون چیتان پیتان نمیکردن بازم بانگاه کردن چیزی نصیب بعضی آقایون نمیشد من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️
fati_0230 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 867 واقعا؟😮 اینو باید از خودتون پرسید چرا اینطوری هستین و هیچی نمیگید بعد ازدواج دستتون رو میشه طلاق میگیرن دلم خوابی میخواهد از جنس مرگ تنم آغوشی میخواهد از جنس قبر🙂🖤
جوجه_طلایی_بلا عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 3213 به همون دلایلی که زنا تنوع طلبن اونا دنبال خوشگلی هستن زنا هم دنبال ثروت
م_م۲۲ عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1035 اینو باید از خودتون پرسید چرا اینطوری هستین و هیچی نمیگید بعد ازدواج دستتون رو میشه طلاق میگیرن باو من ن زن دارم ن رل دارم ن هیچی . از اولشم ک کلا مجرد بودم. الان دقیقا از کجای زندگی خودم باید اینو بپرسم؟😂 خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
fati_0230 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 867 منم میگم دخترا مقصرند اگه قبل ازدواج با هر کسی دوست نشن و اینقدر ارزون خودشون نفروشند زندگی ها خیلی محکمتر میشه دلم خوابی میخواهد از جنس مرگ تنم آغوشی میخواهد از جنس قبر🙂🖤
خانملوبیا عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 7253 درسته پسر های خوبم هستن ولی قبول کن از هر ۱۰ نفر ۸ نفرشون دوست دارن با چند تا دختر باشن و زندگی ثابت ... امارت کاملا غلطه اتفاقا از یه سنی خیلی مردا حوصله دردسر و زنا رو ندارن و همین یدونه رو هم بزور تحمل می کنن