2777
2789
عنوان

چرا مردها تنوع طلبن

181 بازدید | 16 پست

دقت کردم حتی بهترین دختر و خوشگلترین و با اخلاق ترین ها هم بهشون خیانت شده خب واقعا چرا

بنظرتون چرا با یکنفر نمیتونن زندگی کنن و تعهد داشته باشن؟؟🤔🤔

دلم خوابی می‌خواهد از جنس مرگ تنم آغوشی می‌خواهد از جنس قبر🙂🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه گفت مردها تنوع طلبن، چون واقعا همه آقایون اینطور نیستن

ما خانمهای تنوع طلب هم کم نداریم

تنوع طلب بودن متاسفانه یه اختلاله بعضی ها هم ذاتا هیز هرزه ان

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

کی گفته مردها تنوع طلبن؟؟همه اینطور نیستن

درسته پسر های خوبم هستن ولی قبول کن از هر ۱۰ نفر ۸ نفرشون دوست دارن با چند تا دختر باشن و زندگی ثابت رو نمیخان

درسته پسر های خوبم هستن ولی قبول کن از هر ۱۰ نفر ۸ نفرشون دوست دارن با چند تا دختر باشن و زندگی ثابت ...

به نظرت چرا اینطور شده؟؟

مردی تنوع طلب میشه که چشمش رو کنترل نکنه

از اون ورم که دخترا دیگه شورشو تو برهنگی درآوردن

اگه حداقل خانم ها رعایت میکردن و تو خیابون چیتان پیتان نمیکردن بازم بانگاه کردن چیزی نصیب بعضی آقایون نمیشد

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

واقعا؟😮

اینو باید از خودتون پرسید چرا اینطوری هستین و هیچی نمیگید بعد ازدواج دستتون رو میشه طلاق میگیرن

اینو باید از خودتون پرسید چرا اینطوری هستین و هیچی نمیگید بعد ازدواج دستتون رو میشه طلاق میگیرن

باو من ن زن دارم ن رل دارم ن هیچی . از اولشم ک کلا مجرد بودم. الان دقیقا از کجای زندگی خودم باید اینو بپرسم؟😂

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست

منم میگم دخترا مقصرند اگه قبل ازدواج با هر کسی دوست نشن و اینقدر ارزون خودشون نفروشند زندگی ها خیلی محکمتر میشه

درسته پسر های خوبم هستن ولی قبول کن از هر ۱۰ نفر ۸ نفرشون دوست دارن با چند تا دختر باشن و زندگی ثابت ...

امارت کاملا غلطه اتفاقا از یه سنی خیلی مردا حوصله دردسر و زنا رو ندارن و همین یدونه رو هم بزور تحمل می کنن