2777
2789
عنوان

واقعا من چطوری به این بچه بفهمونم پول ندارم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 60 پست
شما برای بچه کلاس اولی تست کنکور حل کنی میفهمه؟ حالا هی هزاااار بار توضیح بدی اون جز خنگ بودن حس دیگ ...

اینکه بچه غذای ساده نخوره بد نیست؟؟؟؟؟؟ اینکه همش ازبیرون سفارش بده بدنیست؟؟؟؟؟

همین ادمایی مث شما بچه لوس و عقده ای بار میارین. هرکی هرچی داره بچتونم بایذ داشته باشه. این چ کاریه.

ب بچه هفت ساله گفتن ب عموت زنگ بزن پنیربخره گفت ممکنه پول نداشته باشه همون بچع باسن کمش عاقل ترین فرد خانوادشه الان بهتزین لباس و میپوشه بهتزین زندگی. وقتایی نداره دهنش بسته. چون منطقی باهاش رفتازشد ن اینکه بگن وای بچه لطمه میخوره

همین بچه فردا از ننه باباش ماشین بخاد شماها میگین بخر. مثلا خیلی به روز هستین اتفاقا بچه رو عقده ای بازمیارین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا قسم من 20 سالمه از 18هم به بعد پول از بابام نمیگیرم میگم نکنه بگه ندارممیترسم از ندارم گفتنش ان ...

واقعا منم تعجب کردم از همچیم حرفی!!

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

وا مسخره مگه من و میشناسید که بخوام پز بدم خب از نظر ما این چیزا سادست چون هیج وقت نمیخوره بچم کلا ک ...

نه نمیشناسم ولی از روی حرفات گفتم به هم نمیخوره تناقض داره

عدس پلو الان هزینش تقریبا با زرشک پلو یکی درمیاد

برو قیمت عدس و برنج رو ببینی متوجه میشی ، یه مرغ میشه 200 300 تومن همونقدم باید عدسی و مخلفات بریزی تا عدس پلو دربیاری انگار عدس رو مفتی ریختن کف خیابون

چطوریه که عدس پلو میزاری ولی زرشک پلو نمیزاری واسش؟

مگه میشه یه بچه همیشه گوشت و مرغ بخوره ؟ فکر کن 30 روز ماه رو هر روز مرغ بخوره تخم نمیزاره ؟ الکی می ...

به قرآن جدی میگم غذای ساده نمیخوره یعنی از گشنگی هم بمیره نمیخوره میگه دوست ندارم ک ندارم

اینکه بچه غذای ساده نخوره بد نیست؟؟؟؟؟؟ اینکه همش ازبیرون سفارش بده بدنیست؟؟؟؟؟ همین ادمایی مث شما ب ...

من دیگه هیچ حرفی با جنابعالی ندارم😐

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

نه نمیشناسم ولی از روی حرفات گفتم به هم نمیخوره تناقض دارهعدس پلو الان هزینش تقریبا با زرشک پلو یکی ...

خب عزیزم ۱۰۰ کیلو برنج داریم خونمون میگم فعلا دستم خالیه گوشت و مرغ تموم شده منتظرم چکمون پاس باسه بخرم اینم اینجور غذاها و نمیخوره گیرداده از بیرون بخر

خب عزیزم ۱۰۰ کیلو برنج داریم خونمون میگم فعلا دستم خالیه گوشت و مرغ تموم شده منتظرم چکمون پاس باسه ب ...

خب اینو از اول بگو ذخیره دارید

منم فک کردم میری بیرون وسایل عدس پلو میخری ولی زرشک پلو نمیخری

در هر صورت بزار گشنه بمونه وقتی که یکم گشنگی کشید همون عدس پلو رو با ولع میخوره 😂

نه نمیشناسم ولی از روی حرفات گفتم به هم نمیخوره تناقض دارهعدس پلو الان هزینش تقریبا با زرشک پلو یکی ...

عزیزم عدس و حبوبات داریم همه چی داریم خونه فقط گوشت و مرغمون تموم شده....بعدشم عدس پلو دوست نداره خب چی کار کنم انشالله بچه دار شدی میفهمی خیلی بد غذاست

بچه های من تخم مرغ خالی ام بزارن جلوشون میخورن چون یادشون دادم شرایط همیشه گل وبلبل نیست

واقعا آفرین بهت من بهش تخم مرغ بدم آنقدر داد میزنه تا همه همسایه ها بفهمن آبروم رو میبره همش تقصیر خودمه

اینکه بچه غذای ساده نخوره بد نیست؟؟؟؟؟؟ اینکه همش ازبیرون سفارش بده بدنیست؟؟؟؟؟ همین ادمایی مث شما ب ...

عزیزم یه تربیت درست باشه اینجوری نمیشه

لازم نیست نداری رو بکوبی صورت بچه

یعنی الا هر ادم پولداری بچش عقده ای شده حتما باید نداری بکوبی صورت بچه تا درست شه ؟

بچه ها تو این سن کلشون باد داره غرور دارن دوس دارن بین همکلاسی یا دوستاشون یه حرفایی بگن یا کم نیارن حالا فرض کن اون خانواده همش بگه فقیریم فقیریم میدونی چه اعتماد بنفسی از دست میده

؟به جای این درست تربیت کنیم ب

خب اینو از اول بگو ذخیره دارید منم فک کردم میری بیرون وسایل عدس پلو میخری ولی زرشک پلو نمیخریدر هر ص ...

به خدا یه روز پختم حاضر شد گشنه بمونه ولی نخوره درضمن خیلی داره چاق میشه میترسم باید اصلا دیگ بهش ندم بخوره