2777
2789
عنوان

واقعا من چطوری به این بچه بفهمونم پول ندارم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره که میفهمه، باید یادبگیره، بگه پول نداریم چی میشه مگه؟ حالا پولدارشد میخره. بعدشم هشت سالشه ب ...

شما برای بچه کلاس اولی تست کنکور حل کنی میفهمه؟ حالا هی هزاااار بار توضیح بدی اون جز خنگ بودن حس دیگه ای میگیره؟

بالاخره نداره خواهر من این چه حرفیه میزنی

اون بچه چه گناهی کرده که بچگیش با این حرفی ک شما میگی خراب بشه

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

خودت بد تربیت کردی دیگه... ما هم دستمون به دهنمون میرسه ولی همیشه به بچه هام یادآوری میکنم شاید یه روز آدم نداشت برای همین هر چی جلوتون گزاشتن باید بخورید

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
به نظرم حتی اگر شرایط مالی اوکی بود باز خیلی باهاش مدارا نکن تا عادت کنه به همه چی

مگه میشه یه بچه همیشه گوشت و مرغ بخوره ؟ فکر کن 30 روز ماه رو هر روز مرغ بخوره تخم نمیزاره ؟

الکی میگه بابا بچه ندیدیم انگار 😂

شما برای بچه کلاس اولی تست کنکور حل کنی میفهمه؟ حالا هی هزاااار بار توضیح بدی اون جز خنگ بودن حس دیگ ...

بخدا قسم من 20 سالمه

از 18هم به بعد پول از بابام نمیگیرم میگم نکنه بگه ندارم

میترسم از ندارم گفتنش انگار که به اخر دنیا میرسم افسرده میشم

بعد نمیدونم رو چه عقل و حسابی میگن بگو بهش نداریم بچه 8 ساله

چی بگم والا دخترای من همه چی میخورن

همین درسته

اصلا بحث پولش نیست

بحث اینه بچه باید یاد بگیره در هر شرایطی زندگی بکنه غر نزنه

اگه بزرگ بشه چی همین تو 18 سالگی یقه طرفو میگیره موتور بخر فلان گوشیو بخر فلانقدر پول بده فلان کار بکن ...

تازه اینجور بچه ها معمولا درس هم نمیخونن ترک تحصیل میکنن چون شرایط براشون همیشه هلو بپر تو گلو بوده

بچه ای که سختی نکشه تو اینده چطوری میخاد خودشو جمع بکنه

بابا چقدر ساده اید شماطرف کلا فیکهاومده پز بدهمیگه بچم غذای ساده نمیخورهمیگه برنج و عدسی و فلان فلان ...

وا مسخره مگه من و میشناسید که بخوام پز بدم خب از نظر ما این چیزا سادست چون هیج وقت نمیخوره بچم کلا کوکو عدسی یا استامبولی یا خوراک نمیخوره فقط جوجه کباب زرشک پلو قرمه سبزی قیمه پیتزا و انواع ساندویچ گوشت دوست داره