2777
2789

راست و حسینی اگر خودتون باشید مقداری پول باشه به کدوم بخش جامعه کمکش می کنید.

تصمیم خوبی گرفتم اینکه مهمون کم دعوت کردم برای عقدم. یه مقداری پول هست که اون اگر تعداد بیشتری دعوت می کردم یه چیزیم باید روش میذاشتم و خرج مهمونی می شد. ولی من اونو گذاشتم به یه زخمی از جامعه بزنم. می تونه یه مدرسه باشه. می تونه بهزیستی باشه. یا می تونه سالمندان باشه. نظر خاصی دارید دوستان؟

در واقع ما همه مون وظیفه داریم این کمک ها رو وقتی واجب تر هستن تنظیم کنیم تا دیگران هم سهیم بشن توی شادی هامون

خاطره خوشش هم برام بیشتر می مونه خودم. این طوری راضی ترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین کدوم محله شهرتون وضعیت معیشت مردم خوب نیست مواد غذایی ببر چندتا خونه بده الان خیلی گرسنن وصعیت خیلی بده😢

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین کدوم محله شهرتون وضعیت معیشت مردم خوب نیست مواد غذایی ببر چندتا خونه بده الان خیلی گرسنن وصعیت ...

با این نظر از همه بیشتر موافقم. اما چجوری ببرم؟ چی بگیم خب؟

عزیزم چون گفتی راست وحسینی بگو میگممن خودم اهل کار خیر هستم وخیلی دوست دارم انجامش بدم حتی شده خیلی خیلی کم اما مثلا عقد وعروسی واینا یباره من زمان خودم دستمون ب شدت خالی بود وخیلی معمولی برگزارکردیم حسرتش مونده ب دلم ک برگردم ب عقب حتی شده قرض کنم اون شبو ب بهترین شکل برگزار کنم ب نظرم خیلی کارت قشنگه اما عقدوعروسی فقط یباره اما کارخیر همیشه میشه کرد من فقط نظرمو گفتم مخالفابااحترام ریپ نزنن حوصله بحث ندارم🙏راستی اگ واقعا قصدداری کارتوانجام بدی توجهیزیه یه دختری ک توان نداره کمک کن ک زندگی هردوتون پراز شادی بشه😍

ببین کدوم محله شهرتون وضعیت معیشت مردم خوب نیست مواد غذایی ببر چندتا خونه بده الان خیلی گرسنن وصعیت ...

چون این اقشار همه تا سال های گذشته زندگی عادی داشتن ولی حالا هی رفتن پایین تر و پایین تر و همه دهک به دهک اومدیم پایین به غرورشون بر می خوره. باید بدونم چجوری می شه این کارو انجام بدم

متأسفانه گرونی خیلی زیاده.