2777
2789
عنوان

مهمون کم دعوت کردم عوضش پولشو کمک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 32 پست
من اگه بودم به شیرخوارگاه ها و پرورشگاه کمک میکردم

من مادر دیدم توی مترو برای بچه ش شیر خشک نداشت بگیره. واقعا ناراحت کننده ست. حالا ببین دیگه شیرخوارگاه چجوریه. واقعا خیلی سخته انتخاب. جامعه گوشه گوشه اش زخم و درده. همش میگم کاش خیلی خیلی پول داشتم می تونستم به همه این پیشنهادا کمک کنم. حیف که فقط یکیشو می تونم فعلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مادر دیدم توی مترو برای بچه ش شیر خشک نداشت بگیره. واقعا ناراحت کننده ست. حالا ببین دیگه شیرخوارگ ...

مبلغ پولی که می خوای کمک کنی چقدره؟

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

عزیزم کارتو تحسین میکنم .کاش زمان ب عقب برمیگشت و منم الکی خرج اضافه برا عروسیم نمیکردم

کاملا درسته. مخصوصا الان اصلا آدم دلش نمیاد چون مشکلات جامعه زیاده. مطمئنم خیر و برکت میفته توی زندگیم همین اول اول ها. البته خدایی به این نیت که خیر و برکت بیاد و خوشبخت شم نمی کنم این کارو. فقط دلم خواسته

نه ربطی نداره. خیلی هم خوبه. هیچ ربطی هم نداره

اعتماد بنفسم شکست

حتی امروز دوست بابام

ازش پرسید

گف این دختر کوچیکته!

اونم گفتنه!

دوستش دست کشید روصورتش

گفت آخه خیلی صورتش بچگونه س!

مبلغ پولی که می خوای کمک کنی چقدره؟

راستش 50 تومن. اگر تعداد مهمون هامون بیشتر باشه یه چیزیم روی این پنجاه تومن باید میذاشتم. حالا با یه هزینه کمتر این مقدار رو هم می تونم کمک کنم

میدونم پول زیادی هم نیست برای کمک با توجه به گرونی ها. اما خب دل خودمو آروم می کنه

اعتماد بنفسم شکستحتی امروز دوست بابام ازش پرسید گف این دختر کوچیکته!اونم گفتنه!دوستش دست کشید روصورت ...

برو خداتو شکر کن. خیلی عالیه خیلی عالیه

بعدم انسان جماعت نباید اونقدری به مدل قیافه اهمیت بده. وقتی نگاهت باز بشه همه قیافه ها زیبایی خودشونو دارن

در ضمن این یه نکته مثبته که شما داری. ناشکری کنی چند سال دیگه حسرت می خوری

راستش 50 تومن. اگر تعداد مهمون هامون بیشتر باشه یه چیزیم روی این پنجاه تومن باید میذاشتم. حالا با یه ...

من جات باشم میرم شیرخوارگاه شهرم و وضعیت بچه ها رو از نزدیک میبینم ببینم چی نیاز دارن 25 تومن برا شیرخوارگاه 25 تومن هم برای پرورشگاه اگه نزدیکت بودن پول واریز نکن برو خودت وسایل رو بخر ببر براشون اگه نه هم که یه جای معتبر واریز کن

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

برو خداتو شکر کن. خیلی عالیه خیلی عالیهبعدم انسان جماعت نباید اونقدری به مدل قیافه اهمیت بده. وقتی ن ...

قربون خودت و انرژی قشنگات🌸💚

ولی خواهرام میگن صورتت لاغر و کوچیکه

من جات باشم میرم شیرخوارگاه شهرم و وضعیت بچه ها رو از نزدیک میبینم ببینم چی نیاز دارن 25 تومن برا شی ...

نه واریز نمی کنم به هیچ وجه. خودم باید با دستای خودم برم خرید کنم و بدم دست صاحبش. درسته حق با شماست. ممنونم