2777
2789

من دکتر برای عفونت شدید ک داشتم واژینال بهم کلیندامایسین ۲درصد و کلوتریمازول داده یه شب درمیون بزنم کلیندامیسین شب پنجم تموم شد دیگ نزدم فرداش کلوتریمازول زدم دیگ نزدم درحال حاضر دو شبه دیگه هیچی نمیزنم الان گوگل زدم میخونم نوشته حتمن باید ۷ روز استفاده بشه وگرنه عفونت برمیگرده ... فکرمو درگیر کرده یعنی برم بخرم ادامه بدم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عفونتت قارچی یا باکتری بوده؟منظورم مث پنیربود؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

عفونتت قارچی یا باکتری بوده؟منظورم مث پنیربود؟

اره جفتش بود سرم و قرص و پماد باهم داده بود قرصام تموم شده پمادم تموم شد سه ماه همش دارو خوردم خوب نشدم رفتم یه دکتر خوب همه رو یه جا داد الانم دسترسی ندارم بپرسم چیکلر کنم میترسم برگرده

خوب شدی اصلا منم عفونت شدید دارم هر چی دارو مصرفمیکنم خوب نمیشم

من اشتباه کردم رفتم استخر تابستون .. از اونموقع درگیرم خوب نمیشه ... دو روزه هیچی استفاده نکردم فعلن ک پماده هرچی هست

من اشتباه کردم رفتم استخر تابستون .. از اونموقع درگیرم خوب نمیشه ... دو روزه هیچی استفاده نکردم فعلن ...

انشاا... که خوب بشی من دوسال دارو شیمیایی و گیاهیم

استفاده میکنم ولی خوب نمیشه

دیگه کلافم کرده