2777
2789
عنوان

جاری گروه مونو ترک کرد

118 بازدید | 4 پست

یک گروه خانوادگی با دو جاری و دو خواهر شوهر و فرزندانشان داریم که از زمان جنگ همین اواخر تشکیل شد . بعد موسیقی اینا میفرستادیم . گاهی تماس تصویری بچه ها باهم . بعدش در طول امسال هر طبیعتی که دسته جمعی رفته بودیم عکس مینداختیم من میومدم توی گروه چندتا عکس باکیفیت میذاشتم جهت مشارکت صرفا . یک ماه نبودم . الان فعال شدم و چندتا عکس از سفره ی یلدای امسال که خونه ی خودم چیده بودم و خواهرشوهرامو دعوت کرده بودم گذاشتم توی گروه و به روح مادرشوهرم فاتحه فرستادم و یادآوری کردمش توی گروه ، بعد این جاری وسطی من نه لایک کرد عکسها رو نه چیزی امروز دیدم گروه رو ترک کرد . خیلی تعجب کردم در حالیکه اونم صدتا تولد برای بچه هایش میگیره پست استوری میکنه مارو هم دعوت نمیکنه ولی من چیزی نمیگیم اخم نمیکنیم گروه ترک نمیکنیم .

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم برای آدمها حق آزادی قایل باشید به هر دلیلی ترک کردنندارید به حساب حسادت

آخه طرف رو کامل میشناسیم ده ساله استاد حسادت هست .یک کیک ساده خونگی پختم بردم برای خونه مادرشوعرم که خودش پارسال به رحمت خدا رفت . گفتم برم خواهرشوهرام مجرد هستند فکر نکنند مادر ندارند دیگه رها شدند . عکس کیک رو گذاشتم و یاد از مادرشوهر کردم جاری ترک گروه کرد .واضحه دیگه دل درد گرفته

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

آخه طرف رو کامل میشناسیم ده ساله استاد حسادت هست .یک کیک ساده خونگی پختم بردم برای خونه مادرشوعرم که ...

پس بهتر که رفت

ترک یه گروه اینجوری خب نشانه اینه که تحمل نداشته

خدا رو شکر خودش رفته

سایت از صدا پر است و از حرف خالی